Prime Minister's Office
If you eat right, you will be able to write your exams better!: Prime Minister
13 FEB 2025 7:27PM by PIB Delhi
Emphasising that eating right and sleeping well will help one write the exams better, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged everyone to watch the 4th episode of Pariksha Pe Charcha tomorrow.
Responding to a post on X by Ministry of Education, Shri Modi said:
“If you eat right, you will be able to write your exams better! The 4th episode of ‘Pariksha Pe Charcha’ will be all about eating and sleeping well in the run up to exam prep. Listen to Shonali Sabherwal, Rujuta Diwekar and Revant Himatsingka share their views on this subject tomorrow, 14th February. #PPC2025 #ExamWarriors
@foodpharmer2”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଠିକ ଖାଦ୍ୟ ପରୀକ୍ଷାରେ ଭଲ କରିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 FEB 2025 7:27PM by PIB Bhubaneshwar
ସଠିକ ଖାଦ୍ୟ ଏବଂ ଉଚିତ୍ ନିଦ୍ରା ଜଣଙ୍କୁ ପରୀକ୍ଷାରେ ଭଲରେ ଲେଖିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ ବୋଲି ଜୋର ଦେଇ କହିବା ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆସନ୍ତାକାଲି ‘ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା’ର ଚତୁର୍ଥ ଏପିସୋଡ୍ ଦେଖିବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ।
ଶିକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତରରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି :
“ଯଦି ତୁମର ଖାଇବା ଠିକ୍ ଅଛି, ତେବେ ତୁମେ ପରୀକ୍ଷାକୁ ଭଲ ଭାବରେ ଲେଖିବାରେ ସକ୍ଷମ ହେବ ! ‘ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା’ର ଚତୁର୍ଥ ଏପିସୋଡ୍ ପରୀକ୍ଷା ପ୍ରସ୍ତୁତି ସମୟରେ ଖାଦ୍ୟ-ପାନୀୟ ଏବଂ ଭଲ ନିଦ ବିଷୟ ଉପରେ ଆଧାରିତ । ଆସନ୍ତାକାଲି ଫେବୃଆରୀ ୧୪ ତାରିଖରେ ଏହି ବିଷୟ ଉପରେ ସୋନାଲି ସବରୱାଲ୍‌, ରୁଜୁତା ଦିୱାକର ଏବଂ ରେୱନ୍ତ ହିମତସିଙ୍ଗକାଙ୍କ ମତାମତ ଶୁଣନ୍ତୁ ।
#PPC2025 #ExamWarriors
@foodpharmer2”