Prime Minister's Office
If you eat right, you will be able to write your exams better!: Prime Minister
13 FEB 2025 7:27PM by PIB Delhi
Emphasising that eating right and sleeping well will help one write the exams better, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged everyone to watch the 4th episode of Pariksha Pe Charcha tomorrow.
Responding to a post on X by Ministry of Education, Shri Modi said:
“If you eat right, you will be able to write your exams better! The 4th episode of ‘Pariksha Pe Charcha’ will be all about eating and sleeping well in the run up to exam prep. Listen to Shonali Sabherwal, Rujuta Diwekar and Revant Himatsingka share their views on this subject tomorrow, 14th February. #PPC2025 #ExamWarriors
@foodpharmer2”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
করিগুম্বা অদোম্না অফবা চীঞ্জাক চারবদি, অদোম্না অদোমগী পরিক্ষাশিং ফজনা ইবা ঙমগনি: প্রধান মন্ত্রী
13 FEB 2025 7:27PM by PIB Imphal
ফজনা চাবা অমসুং মপুংফানা তুম্বনা কনাগুম্বা অমনা পরিক্ষাশিং ফজনা ইবদা মতেং পাংগনি হায়না ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি হয়েং মীওই খুদিংমক্না পরিক্ষা পে চার্চাগী ৪শুবা তাঙ্কক য়েংগদবনি।
ইজুকেসন মিনিস্তরগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“করিগুম্বা অদোম্না অফবা চীঞ্জাক চারবদি, অদোম্না অদোমগী পরিক্ষাশিং ফজনা ইবা ঙমগনি। পরিক্ষা পে চার্চাগী ৪শুবা তাঙ্কক্ত পরিক্ষাগী থৌরাং তৌনবা চাবা অমসুং তুম্বগী মতাংদা নৈনগনি। হয়েং ফেব্রুৱারি ১৪ দা হিরম অসিদা সোনালি সভেরৱাল, রুজুতা দিৱেকার অমসুং রেভান্ত হিমাতসিংহকাগী ৱাখল্লোনশিং তাসি। #PPC2025 #ExamWarriors
@foodpharmer2”