Prime Minister's Office
Former UK PM, Mr. Rishi Sunak and his family meets Prime Minister, Shri Narendra Modi
18 FEB 2025 10:49PM by PIB Delhi
Former UK PM, Mr. Rishi Sunak and his family meets Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi.
Both dignitaries had a wonderful conversation on many subjects.
Shri Modi said that Mr. Sunak is a great friend of India and is passionate about even stronger India-UK ties.
The Prime Minister posted on X;
“It was a delight to meet former UK PM, Mr. Rishi Sunak and his family! We had a wonderful conversation on many subjects.
Mr. Sunak is a great friend of India and is passionate about even stronger India-UK ties.
@RishiSunak @SmtSudhaMurty”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.কে.গী হান্নগী পি.এম., শ্রী রিশি সুনাক অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা লোইননা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
18 FEB 2025 10:49PM by PIB Imphal
ঙসি নই দিল্লীদা য়ু.কে.গী হান্নগী পি.এম., শ্রী রিশি সুনাক অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা লোইননা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে ।
দিগ্নিতরী অনিমক্না হিরম কয়া অমগী মতাংদা য়াম্না নুংঙাইরবা ৱারি-ৱাতাই কয়া অমা শানখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি শ্রী সুনাক অসি ভারতকী য়াম্না মরুওইবা মরুপ অমনি অমসুং ভারত-য়ু.কে.গী মরিবু অমুক্কশু হেন্না চেৎশিনহনবগী মতাংদা য়াম্না থৱায় য়াওই।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি;
“য়ু.কে.গী হান্নগী পি.এম., শ্রী রিশি সুনাক অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা উনবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই! ঐখোয়না হিরম কয়া অমগী য়াম্না নুংঙাইরবা ৱারি-ৱাতাই কয়া অমা শানখি।
শ্রী সুনাক অসি ভারতকী য়াম্না মরুওইবা মরুপ অমনি অমসুং ভারত-য়ু.কে.গী মরিবু অমুক্কশু হেন্না চেৎশিনহন্নবগী মতাংদা য়াম্না থৱায় য়াওই।
@RishiSunak @SmtSudhaMurty”