Prime Minister's Office
Former UK PM, Mr. Rishi Sunak and his family meets Prime Minister, Shri Narendra Modi
18 FEB 2025 10:49PM by PIB Delhi
Former UK PM, Mr. Rishi Sunak and his family meets Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi.
Both dignitaries had a wonderful conversation on many subjects.
Shri Modi said that Mr. Sunak is a great friend of India and is passionate about even stronger India-UK ties.
The Prime Minister posted on X;
“It was a delight to meet former UK PM, Mr. Rishi Sunak and his family! We had a wonderful conversation on many subjects.
Mr. Sunak is a great friend of India and is passionate about even stronger India-UK ties.
@RishiSunak @SmtSudhaMurty”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ ব্ৰিটেইনৰ প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত ঋষি সুনক আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালৰ
18 FEB 2025 10:49PM by PIB Guwahati
নতুন দিল্লীত আজি ব্ৰিটেইনৰ প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত ঋষি সুনক আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
দুয়োগৰাকী বিশিষ্ট ব্যক্তিয়ে বহু বিষয়ত এক সুন্দৰ বাৰ্তালাপ কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে শ্ৰীযুত সুনক ভাৰতৰ এগৰাকী মহান বন্ধু আৰু ভাৰত-ব্ৰিটেইনৰ আৰু অধিক শক্তিশালী সম্পৰ্কৰ প্ৰতি আবেগিক।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ পোষ্টত কয়;
‘ব্ৰিটেইনৰ প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী ঋষি সুনক আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালক লগ পাই আনন্দিত হলোঁ! বহু বিষয়ত আমাৰ মাজত এক সুন্দৰ কথা-বতৰা হয়।
শ্ৰীযুত সুনক ভাৰতৰ এগৰাকী মহান বন্ধু আৰু ভাৰত-ব্ৰিটেইনৰ আৰু অধিক শক্তিশালী সম্পৰ্কৰ প্ৰতি আবেগিক।
@RishiSunak @SmtSudhaMurty”