Prime Minister's Office
U.S Director of National Intelligence calls on Prime Minister
13 FEB 2025 8:15AM by PIB Delhi
The U.S. Director of National Intelligence, Ms. Tulsi Gabbard, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Prime Minister fondly recalled his earlier interactions with Ms Gabbard. The discussions touched on enhancing bilateral intelligence cooperation, particularly in counter-terrorism, cybersecurity, emerging threats, and strategic intelligence sharing. They also exchanged views on regional and global developments of mutual interest, reaffirming their commitment to a secure, stable, and rules-based international order.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
U.S দাইরেক্তর ওফ নেস্নেল ইন্তলিজেন্সনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
13 FEB 2025 8:15AM by PIB Imphal
U.S. দাইরেক্তর ওফ নেস্নেল ইন্তলিজেন্স, মিস তুলসি গব্বর্দনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা মিস গব্বর্দকা মমাঙদা থেংনখিবগী মতাঙদা নীংশিংখ‍ি‍। খন্ন-নৈনখিবা অদুদা নাকল অনিগী ইন্তলিজেন্স কোওপরেসন, মরুওইনা কাউন্তর-তেরোরিজম, সাইবরসিক্যুরিতী, নৌনা থোরক্লিবা থ্রেত, অমসুং স্ত্রেতিজিক ইন্তলিজেন্স শেয়রিংগী তেংবাংনবা হেনগৎহন্নবা ৱাফম য়াওখি‍। মখোয়না নাকল অনিমক্না ইন্তরেস্ত লৈবা রিজনেল অমদি গ্লোবেল দিভেলপমেন্তকী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নরদুনা সিক্যুর অমদি স্তেবল ওইবা অদুগা কাঙলোন্দা য়ুম্ফম ওইবা ইন্তরনেস্নেল ওর্দর অমগীদমক লেপ্লিবা খোঙফম চেৎশিন্নবা ৱাফম ফোঙদোক্নখি‍।