प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
भारतले एआईमा उल्लेखनीय प्रगति गरिरहेको छ, यसलाई जनहितको लागि प्रयोग गरिरहेको छ: प्रधानमन्त्री
हामी विश्वलाई हाम्रो देशमा निवेश गर्न र हाम्रो युवा शक्तिमा दाउ लगाउन आग्रह गर्दछौँ !: प्रधानमन्त्री
12 FEB 2025 2:02PM by PIB Gangtok
भारतले एआईमा उल्लेखनीय प्रगति गरिरहेको छ, यसलाई जनहितको लागि प्रयोग गरिरहेको छ, प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले विश्वलाई भारतमा निवेश गर्न र हाम्रो युवा शक्तिमा दाउ लगाउन आग्रह गरेका छन्।
गुगल र अल्फाबेटका सीईओ श्री सुन्दर पिचाईलाई भेटघाट गर्न पाएकोमा सन्तुष्टि व्यक्त गर्दै प्रधानमन्त्रीले एक्समा आफ्नो पोस्टको जवाफ यसरी दिए:
“तपाईंसित भेट्न पाउँदा खुशी लाग्यो @sundarpichai। भारतले एआईमा उल्लेखनीय प्रगति गरिरहेको छ, यसलाई जनहितको लागि प्रयोग गरिरहेको छ। हामी विश्वलाई हाम्रो देशमा निवेश गर्न र हाम्रो युवा शक्तिमा दाउ लगाउन आग्रह गर्दछौँ !”

Prime Minister's Office
India is making remarkable strides in AI, leveraging it for public good: Prime Minister
We urge the world to come and invest in our nation and bet on our Yuva Shakti!: PM
12 FEB 2025 2:02PM by PIB Delhi
Emphasising that India is making remarkable strides in AI, leveraging it for public good, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged the world to come and invest in India and bet on our Yuva Shakti.
Expressing his satisfaction to have met the CEO of Google and Alphabet, Shri Sundar Pichai, the PM responded to his post on X as follows:
“Glad to have met you @sundarpichai. India is making remarkable strides in AI, leveraging it for public good. We urge the world to come and invest in our nation and bet on our Yuva Shakti!”