Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of His Highness Prince Karim Aga Khan IV
05 FEB 2025 4:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the passing of His Highness Prince Karim Aga Khan IV. PM lauded him as a visionary, who dedicated his life to service and spirituality. He hailed his contributions in areas like health, education, rural development and women empowerment.
In a post on X, he wrote:
“Deeply saddened by the passing of His Highness Prince Karim Aga Khan IV. He was a visionary, who dedicated his life to service and spirituality. His contributions in areas like health, education, rural development and women empowerment will continue to inspire several people. I will always cherish my interactions with him. My heartfelt condolences to his family and the millions of followers and admirers across the world.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিস হায়নেস প্রিন্স করিম অগা খান IV লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
05 FEB 2025 4:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হিস হায়নেস প্রিন্স করিম অগা খান IVনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। পি.এম.না মহাকপু মীৎয়েং শানবা, শেবা অমসুং স্পিরিচুএলিতীগীদমক মহাক্কী পুন্সিবু কত্থোক্লিবা মীশক অমা ওইনা শীংথাখি। হকশেল, এজুকেসন, খুঙ্গং চাউখৎ-থৌরাং অমসুং নুপীবু শক্তি পীবা অসিগুম্বা লমশিংদা মহাক্না শরুক তমখিবা অদুবু মহাক্না থাগৎখি।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“হিস হায়নেস প্রিন্স করিম অগা খান IVনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। মহাক অসি মীৎয়েং শানবা, শেবা অমসুং স্পিরিচুএলিতীগীদমক মহাক্কী পুন্সিবু কত্থোক্লিবা মীশক অমনি। হকশেল, এজুকেসন, খুঙ্গং চাউখৎ-থৌরাং অমসুং নুপীবু শক্তি পীবা অসিগুম্বা লমশিংদা মহাক্না শরুক তমখিবা অদুনা মীওই কয়াদা মখা তানা ইথিল পীরগনি। মহাক্কা লোয়ননা ঐহাক্না ৱারী শাখিবা অদু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমদি মালেম শিনবা থুংবদগী মহাক্কী তুং ইল্লিবা মীওই কয়া অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি।”