Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Mahatma Gandhi at Rajghat
30 JAN 2025 2:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today paid homage to Mahatma Gandhi on his death anniversary at Rajghat.
The Prime Minister posted on X;
“Paid homage to Pujya Bapu at Rajghat earlier today. We reiterate our commitment towards realising his vision for our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজঘাত্তা মহাত্মা গান্ধিদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
30 JAN 2025 2:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মহাত্মা গান্ধিদা মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা রাজঘাত্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“ঙসি অঙনবদা রাজঘাত্তা পুজ্যা বাপুদা ইকাই খুম্নবা উৎচরুরে। ঐখোয়গী লৈবাক অসিগীদমক মহাক্কী ভিজন মঙফাওননবা মাইকৈদা ঐখোয়গী ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকচরি।”