প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰবীণ সেনা হাৱ বলদেৱ সিং (অৱসৰপ্ৰাপ্ত)ৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
08 JAN 2025 10:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰবীণ সেনা হাৱ বলদেৱ সিং (অৱসৰপ্ৰাপ্ত)ৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰি কয় যে ভাৰতৰ প্ৰতি তেওঁৰ উল্লেখযোগ্য সেৱা ভৱিষ্যতৰ দিনবোৰত স্মৰণীয় হৈ থাকিব। সাহস আৰু দৃঢ়তাৰ প্ৰকৃত প্ৰতিমূৰ্তি, দেশৰ প্ৰতি তেওঁৰ অটল সমৰ্পণে ভৱিষ্যত প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিব বুলি শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কয়;
“হাৱ বলদেৱ সিং (অৱসৰপ্ৰাপ্ত)ৰ মৃত্যুত মৰ্মাহত হৈছো। ভাৰতৰ প্ৰতি তেওঁৰ উল্লেখযোগ্য সেৱা ভৱিষ্যতৰ দিনবোৰত স্মৰণীয় হৈ থাকিব। সাহস আৰু দৃঢ়তাৰ প্ৰকৃত প্ৰতিমূৰ্তি, দেশৰ প্ৰতি তেওঁৰ অটল সমৰ্পণে ভৱিষ্যত প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। কেইবছৰমান পূৰ্বে নৌশ্বেৰাত তেওঁক লগ পোৱাৰ কথা মোৰ অতিকৈ মনত পৰিছে। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকসকলৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of army veteran, Hav Baldev Singh (Retd)
08 JAN 2025 10:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of army veteran, Hav Baldev Singh (Retd) and said that his monumental service to India will be remembered for years to come. A true epitome of courage and grit, his unwavering dedication to the nation will inspire future generations, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Saddened by the passing of Hav Baldev Singh (Retd). His monumental service to India will be remembered for years to come. A true epitome of courage and grit, his unwavering dedication to the nation will inspire future generations. I fondly recall meeting him in Nowshera a few years ago. My condolences to his family and admirers.”