প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহল ওইরবা লান্মী হবিলদার বালদেব সিংহ (পোথারবা) লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
08 JAN 2025 10:45PM by PIB Imphal
অহল ওইরবা লান্মী হবিলদার বালদেব সিংহ (পোথারবা) লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মহাক্না হায়খি ভারতকীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা অচৌবা থবকশিং চহি কয়া নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। থৌনা অমসুং পাঙ্গলগী অশেংবা খুদম অমা ওইনা, লৈবাক্কীদমক মহাক্কী অচেৎপা কৎথোকপা তুংগী মীরোলশিংগী ইথিল ওইরগনি।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
“হবিলদার বালদেব সিংহ (পোথারবা) লৈখিদবদা ৱাহল্লে। ভারতকীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা অচৌবা থবকশিং চহি কয়া নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। থৌনা অমসুং পাঙ্গলগী অশেংবা খুদম অমা ওইনা, লৈবাক্কীদমক মহাক্কী অচেৎপা কৎথোকপা তুংগী মীরোলশিংগী ইথিল ওইরগনি। চহি খরগী মমাঙদা নৌসেরাদা মহাক্কা উনখিবা অদু ঐ নিংশিংলি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of army veteran, Hav Baldev Singh (Retd)
08 JAN 2025 10:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of army veteran, Hav Baldev Singh (Retd) and said that his monumental service to India will be remembered for years to come. A true epitome of courage and grit, his unwavering dedication to the nation will inspire future generations, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Saddened by the passing of Hav Baldev Singh (Retd). His monumental service to India will be remembered for years to come. A true epitome of courage and grit, his unwavering dedication to the nation will inspire future generations. I fondly recall meeting him in Nowshera a few years ago. My condolences to his family and admirers.”