প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী ৭৬ শুবা গনতন্ত্র দিবস থৌরমদা মখোয়না য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক মালেমগী লুচিংবশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 JAN 2025 5:56PM by PIB Imphal
ভারতকী ৭৬ শুবা গনতন্ত্র দিবস থৌরমদা মখোয়না য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক মালেমগী লুচিংবশিং ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
নেপালগী প্রধান মন্ত্রীগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোমগী য়াইফ পাউজেলগীদমক প্রধান মন্ত্রী @kpsharmaoli অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারতনা রিপব্লিক ওইরকপা চহি ৭৫ মপুংফারকপগা লোয়ননা, ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মীয়াম মরক্ত লৈনরিবা পুৱারি ওইরবা মরুপ-মপাং ওইবা মরী ঐখোয়না লুম্না লৌরি। তুংদা মরী অসি মখা তানা ফগৎহনগনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি”।
মালদিপসকী রাস্ত্রপতিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী গনতন্ত্র দিবস থৌরমদা অদোমগী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক রাস্ত্রপতি @MMuizzu থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত অমসুং মালদিপসকী মরক্ত লৈনরিবা মতম কুইরবা মরীগী মতাংদা অদোমগী ৱাখল্লোন ঐ মপুংফানা খঙই। মরুপ-মপাং অমসুং মতেং পাংনবগী মরীশিং অসি হেন্না ফগৎহন্নবা ঐখোয়না থবক পায়খৎলে”।
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ভারতনা রিপব্লিক ওইরকপা চহি ৭৫ মপুংফারকপদা অদোমগী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক ঐগী মরুপ প্রধান মন্ত্রী @tsheringtobgay থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্ত লৈনরিবা তোপ-তোপ্পা অমসুং অখন্নবা মরী ঐখোয়না য়াম্না লুম্না লৌরি”।
নেপালগী হান্নগী প্রধান মন্ত্রীগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ভারতকী ৭৬ শুবা গনতন্ত্র দিবসতা অদোমগী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক @SherBDeuba থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী মীয়ামগী মরক্ত লৈনরিবা চহি কয়া কুইরবা মরুপ-মপাংগী মরী মখা তানা চাউখৎপা অমসুং মপাঙ্গল কনখৎলকপা ওইরসনু”।
মালদিপসকী হান্নগী রাস্ত্রপতিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ভারতকী গনতন্ত্র দিবসতা অদোমগী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক @ibusolih অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister thanks World Leaders for their greetings on India’s 76th Republic Day
26 JAN 2025 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today thanked the World Leaders for their greetings and wishes on the 76th Republic Day of India.
In response to a post on X by the Prime Minister of Nepal, the Prime Minister said:
“Thank you for your warm wishes Prime Minister @kpsharmaoli. As India completes 75 years of its Republic, we also deeply cherish the historical bonds of the friendship between the people of our two nations. I am confident it will continue to grow in times to come.”
Replying to a post by the President of Maldives on X, the Prime Minister said:
“Thank you President @MMuizzu for your wishes on India’s Republic Day. I fully share your sentiment regarding the long standing partnership between India and Maldives. We are committed to deepen these bonds of friendship and cooperation.”
In response to a post by the Prime Minister of Bhutan on X, the Prime Minister said:
“Thank you my friend PM @tsheringtobgay for your warm wishes on completion of 75 years of the Indian Republic. We also greatly value the unique and special partnership between India and Bhutan.”
Responding to a post by the former Prime Minister of Nepal on X, the Prime Minister said:
“Thank you for your kind wishes, @SherBDeuba on India’s 76th Republic Day. May the age-old ties of friendship between our people continue to flourish and grow stronger.”
In response to a post by the former President of Maldives on X, the Prime Minister said:
“Thank you @ibusolih for your heartfelt wishes on India’s Republic Day.”