Prime Minister's Office
Beti Bachao Beti Padhao initiative has inspired millions and positioned women at the forefront of India's progress: Prime Minister
22 JAN 2025 1:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that Beti Bachao Beti Padhao initiative has inspired millions and positioned women at the forefront of India's progress. He said that the article by Union Minister Smt Annapurna Devi highlights how India's daughters are emerging as changemakers, entrepreneurs and leaders.
Responding to a post by Union Minister Smt Annapurna Devi on X, the Prime Minister said:
“Union Minister @Annapurna4BJP Ji highlights how India's daughters are emerging as changemakers, entrepreneurs and leaders. The #BetiBachaoBetiPadhao initiative has inspired millions and positioned women at the forefront of India's progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেতি বচাউ বেতি পরাউনা মীওই মিল্লিয়ন কয়া ইথিল পীরে অমসুং ভারতকী চাউখৎপদা নুপীশিংনা মাঙজিল থারে: প্রধান মন্ত্রী
22 JAN 2025 1:25PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি বেতি বচাউ বেতি পরাউনা মীওই মিল্লিয়ন কয়া ইথিল পীরে অমসুং ভারতকী চাউখৎপদা নুপীশিংনা মাঙজিল থারে। অহোংবা পুরকপশিং ওইনা, ওন্ত্রাপ্রেনিউয়শিং অমসুং লুচিংবশিং ওইনা কমদৌনা ভারতকী নুপীমচাশিং মাঙজিল থারকপগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি অন্নাপুরনা দেবীগী আর্তিকলনা ফোঙদোক্লি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
এক্সতা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি অন্নাপুরনা দেবীগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অহোংবা পুরকপশিং ওইনা, ওন্ত্রাপ্রেনিউয়শিং অমসুং লুচিংবশিং ওইনা কমদৌনা ভারতকী নুপীমচাশিং মাঙজিল থারকপগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর @Annapurna4BJP জিনা ফোঙদোক্লি। #BetiBachaoBetiPadhao না মীওই মিল্লিয়ন কয়া ইথিল পীরে অমসুং ভারতকী চাউখৎপদা নুপীশিংনা মাঙজিল থারে”।