প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা জি-২০ গী প্রসিদেন্ত ওইখিবা অমসুং সম্মিৎকী মতাংদা মহাক্কী লাইরিক্কীদমক শ্রী অমিতাভ কান্ত প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
21 JAN 2025 3:44PM by PIB Imphal
ভারতনা জি-২০ গী প্রসিদেন্ত ওইখিবা অমসুং সম্মিৎ ২০২৩ গী মরমদা লাইরিক অমা ইনবা শ্রী অমিতাভ কান্তগী থবকশিং থাগৎপা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি হেন্না ফবা গ্রহ অমা ওইহন্নবগীদমক মখা তানা মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবা ভারতকী থবকশিংদা মহাক্কী নাখৈ শেংবা মীৎয়েং অমা লৈখি।
শ্রী অমিতাভ কান্তগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতনা জি-২০ গী প্রসিদেন্ত ওইখিবা অমসুং সম্মিৎ ২০২৩ গী মরমদা লাইরিক অমা ইনবা অদোমগী থবকশিং থাগৎনিঙাইনি, হেন্না ফবা গ্রহ অমা ওইহন্নবগীদমক মখা তানা মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবা ঐখোয়গী থবকশিংদা নাখৈ শেংবা মীৎয়েং অমা লৈরে।
@amitabhk87”

Prime Minister's Office
PM lauds Shri Amitabh Kant for his book about India’s G20 Presidency and the Summit
21 JAN 2025 3:44PM by PIB Delhi
Lauding the efforts of Shri Amitabh Kant to write a book about India’s G20 Presidency and the Summit, 2023 as commendable, the Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that he has given a lucid perspective on India’s efforts to further human-centric development in pursuit of a better planet.
Responding to a post by Shri Amitabh Kant on X, Shri Modi wrote:
“Your effort to write about India’s G20 Presidency and the Summit in 2023 is commendable, giving a lucid perspective on our efforts to further human-centric development in pursuit of a better planet.
@amitabhk87”