প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল দিজাস্তর রেস্পোন্স ফোর্সকী থৌনা ফরবা পর্সনেলদা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
19 JAN 2025 5:18PM by PIB Imphal
নেস্নেল দিজাস্তর রেস্পোন্স ফোর্সকী থৌনা ফরবা পর্সনেলগী থৌনা, কত্থোকপা, অমসুং ইশাগী খনবা তৌদনা শেবা তৌরিবা অদুবু থাগৎলদুনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মখোয়গী রাজিং দেগী থৌরমনা লাকপদা মখোয়দা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“নেস্নেল দিজাস্তর রেস্পোন্স ফোর্স (NDRF)কী রাইজিং দেগী অখন্নবা নুমিৎনা লাকপদা অৱাবা তাবা মতমশিংদা চুঙ্গোই ওইনা লৈরিবা থৌনা ফরবা পর্সনেলগী থৌনা, কত্থোকপা, অমসুং ইশাগী খনবা তৌদনা শেবা তৌরিবা অদুবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। পুন্সি কনবা, খুদোংথিবা মায়োক্নবা অমসুং ইমর্জেন্সীগী মতমদা শাফবা ওইহন্নবা মখোয়গী হনবা লৈত্রবা কম্মিৎমেন্ত অসি তশেংনা শীংথানীংঙাই ওই। NDRFনা দিজাস্তর রেস্পোন্স অমসুং মেনেজমেন্তদা গ্লোবেল স্তেন্দর্দশিংসু থমখি। @NDRFHQ”

Prime Minister's Office
Prime Minister salutes the brave personnel of the National Disaster Response Force on its Raising Day
19 JAN 2025 5:18PM by PIB Delhi
Lauding the the courage, dedication and selfless service of the brave personnel of the National Disaster Response Force, the Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted them on the occasion of its Raising Day.
In a post on X, he wrote:
“On this special occasion of the Raising Day of the National Disaster Response Force (NDRF), we salute the courage, dedication and selfless service of the brave personnel who are a shield in times of adversity. Their unwavering commitment to saving lives, responding to disasters and ensuring safety during emergencies is truly commendable. The NDRF has also set global standards in disaster response and management.
@NDRFHQ”