প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জয়ন্তী উপলক্ষে স্বামী বিবেকানন্দক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
12 JAN 2025 10:18AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী, শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি স্বামী বিবেকানন্দৰ জয়ন্তী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে স্বামী বিবেকানন্দ যুৱক-যুৱতীসকলৰ বাবে এক চিৰন্তন প্ৰেৰণা, যিয়ে যুৱ মনত আবেগ আৰু উদ্দেশ্য জগাই ৰাখিছে।
এক্সৰ পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
"জয়ন্তী উপলক্ষে স্বামী বিবেকানন্দৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো। তেওঁ যুৱক-যুৱতীসকলৰ বাবে এক চিৰন্তন প্ৰেৰণা, যিয়ে যুৱ মনত আবেগ আৰু উদ্দেশ্য জগাই ৰাখিছে। আমি তেওঁৰ শক্তিশালী আৰু উন্নত ভাৰতৰ সপোন পূৰণৰ বাবে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Swami Vivekananda on his Jayanti
12 JAN 2025 10:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Swami Vivekananda on his Jayanti, today. Prime Minister Shri Modi remarked that Swami Vivekananda is an eternal inspiration for youth, who continues to ignite passion and purpose in young minds.
The Prime Minister posted on X:
"Paying homage to Swami Vivekananda on his Jayanti. An eternal inspiration for youth, he continues to ignite passion and purpose in young minds. We are committed to fulfilling his vision of a strong and developed India."