প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্বামী বিবেকানন্দগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
12 JAN 2025 10:18AM by PIB Imphal
ঙসি শ্বামী বিবেকানন্দগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি শ্বামী বিবেকানন্দ অসি মখা তানা নহারোলশিংদা থৱায় য়াওবা অমসুং পান্দম অমগীদমক থবক তৌনবা ইখৌ লাংবা পোকহন্নবা, নহারোলশিংগীদমক লোম্বা নাইদ্রবা ইথিল অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্ত শ্বামী বিবেকানন্দগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। নহারোলশিংগীদমক লোম্বা নাইদ্রবা ইথিল অমনি, মহাক্না মখা তানা নহারোলশিংদা থৱায় য়াওবা অমসুং পান্দম অমগীদমক থবক তৌনবা ইখৌ লাংবা পোকহল্লে। মপাঙ্গল কনবা অমসুং চাউখৎলবা ভারত অমা শেমগৎনবা মহাক্কী মঙলান মঙফাওন্নবা ঐখোয়না থবক পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Swami Vivekananda on his Jayanti
12 JAN 2025 10:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Swami Vivekananda on his Jayanti, today. Prime Minister Shri Modi remarked that Swami Vivekananda is an eternal inspiration for youth, who continues to ignite passion and purpose in young minds.
The Prime Minister posted on X:
"Paying homage to Swami Vivekananda on his Jayanti. An eternal inspiration for youth, he continues to ignite passion and purpose in young minds. We are committed to fulfilling his vision of a strong and developed India."