প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অন্ধ্র প্রদেসকী তিরুপতিদা নেৎশিন্নবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
09 JAN 2025 8:30AM by PIB Imphal
অন্ধ্র প্রদেসকী তিরুপতিদা নেৎশিন্নবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“অন্ধ্র প্রদেসকী তিরুপতিদা নেৎশিন্নবা থৌদোক থোকপদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা অন্ধ্র প্রদেস সরকারনা পাংবা য়াবা মতেংশিং পাংলি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to stampede in Tirupati, Andhra Pradesh
09 JAN 2025 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to stampede in Tirupati, Andhra Pradesh.
The Prime Minister’s Office said in a X post;
“Pained by the stampede in Tirupati, Andhra Pradesh. My thoughts are with those who have lost their near and dear ones. I pray that the injured recover soon. The AP Government is providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi”