প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আজি উদ্বোধন কৰা প্ৰকল্পসমূহে দিল্লীৰ জনসাধাৰণক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতি আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি প্ৰতিফলিত কৰে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
03 JAN 2025 12:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মন্তব্য কৰে যে আজি উদ্বোধন কৰা প্ৰকল্পসমূহে দিল্লীৰ জনসাধাৰণক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতিক প্ৰতিফলিত কৰিছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে:
"দিল্লীৰ জনসাধাৰণক উন্নত সুযোগ আৰু জীৱনৰ মানৰ সৈতে শক্তিশালী কৰাটো আমাৰ অটল প্ৰতিশ্ৰুতি যি আজি উদ্বোধন কৰা প্ৰকল্পসমূহত প্ৰতিফলিত হৈছে!"

Prime Minister's Office
Projects being inaugurated today reflect our commitment to empower people of Delhi: Prime Minister
03 JAN 2025 12:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that the projects being inaugurated today reflect the Central government’s commitment to empower people of Delhi.
The Prime Minister posted on X:
"Empowering the people of Delhi with better opportunities and quality of life remains our unwavering commitment, reflecting in the projects being inaugurated today!"