Prime Minister's Office
Projects being inaugurated today reflect our commitment to empower people of Delhi: Prime Minister
03 JAN 2025 12:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that the projects being inaugurated today reflect the Central government’s commitment to empower people of Delhi.
The Prime Minister posted on X:
"Empowering the people of Delhi with better opportunities and quality of life remains our unwavering commitment, reflecting in the projects being inaugurated today!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙসি শঙ্গাগদৌরিবা প্রোজেকশিং অসিদা দিল্লিগী মীয়াম য়াইফনবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিংগী মমি তারে: প্রধান মন্ত্রী
03 JAN 2025 12:02PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ঙসি শঙ্গাগদৌরিবা প্রোজেকশিং অসিদা দিল্লিগী মীয়াম য়াইফনবা কেন্দ্র সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মমি তারে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হেন্না ফবা পুন্সি মহিং অমসুং অফবা খুদোংচাবশিং দিল্লিগী মীয়ামদা ফংহন্নবা ঐখোয়গী অকনবা থবকশিংগী মমি ঙসি শঙ্গাগদৌরিবা প্রোজেকশিং অসিদা মমি তারে”!