প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা থৌশিলশিং, রিন্যুএবল ইনর্জিগী লমজিংবা অমসুং থবকশিংগা লোয়ননা ভারতনা ক্লাইমেত এক্সন্দা মালেমগী স্তেন্দার্দ অমা শেম্লে: প্রধান মন্ত্রী
31 DEC 2024 8:41PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি অনৌবা থৌশিলশিং, রিন্যুএবল ইনর্জিগী লমজিংবা অমসুং থবকশিংগা লোয়ননা ভারতনা ক্লাইমেত এক্সন্দা মালেমগী স্তেন্দার্দ অমা শেম্লে। ইন্তরনেসনেল সোলার এল্লাইন্স, মিসন লাইফ অমসুং গ্লোবেল বাইওফুয়েল এল্লাইন্সগুম্বা থবকশিংনা তুংকোইনা চৎনগদবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা তুংলমচৎ অমগী লম্বী শেম্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“অনৌবা থৌশিলশিং, রিন্যুএবল ইনর্জিগী লমজিংবা অমসুং থবকশিংগা লোয়ননা ভারতনা ক্লাইমেত এক্সন্দা মালেমগী স্তেন্দার্দ অমা শেম্লে। ইন্তরনেসনেল সোলার এল্লাইন্স, মিসন লাইফ অমসুং গ্লোবেল বাইওফুয়েল এল্লাইন্সগুম্বা থবকশিংনা তুংকোইনা চৎনগদবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা তুংলমচৎ অমগী লম্বী শেম্লে”।

Prime Minister's Office
India is setting global standards in climate action with innovative policies, renewable energy leadership and initiatives: Prime Minister
31 DEC 2024 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today emphasised that India was setting global standards in climate action with innovative policies, renewable energy leadership and initiatives. He added that initiatives like International Solar Alliance, Mission LiFE and Global Biofuels Alliance were paving the way for a sustainable and prosperous future.
The Prime Minister’s Office handle in a post on X said:
“India is setting global standards in climate action with innovative policies, renewable energy leadership and initiatives like International Solar Alliance, Mission LiFE and Global Biofuels Alliance, paving the way for a sustainable and prosperous future.”