Prime Minister's Office
Prime Minister pay tributes to the Former Prime Minister Dr. Manmohan Singh
27 DEC 2024 11:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the former Prime Minister, Dr. Manmohan Singh Ji at his residence, today. "India will forever remember his contribution to our nation", Prime Minister Shri Modi remarked.
The Prime Minister posted on X:
"Paid tributes to Dr. Manmohan Singh Ji at his residence. India will forever remember his contribution to our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
27 DEC 2024 11:47AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহগী য়ুমদা চৎতুনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং ভারতনা মতম পুম্নমক্ত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি’
“দোক্তর মনমোহন সিংহগী য়ুমদা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং ভারতনা মতম পুম্নমক্ত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি”।