প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এম.তি বসুদেবন নাইয়র লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
26 DEC 2024 10:16AM by PIB Imphal
মালায়ালম সেনিমা অমসুং সাহিত্যগী শক্নাইরবা মীওই অমা ওইরিবা শ্রী এম.তি বসুদেবন নাইয়র লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মীওইবগী পুক্নিংগী ইহুল কয়া ফোঙদোকপা এম.তি বসুদেবন নাইয়রগী থবকশিংনা মীরোল কয়া ইথিল পীখি অমসুং মখা তানা তুংগী মীরোল কয়া ইথিল পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি’
“মালায়ালম সেনিমা অমসুং সাহিত্যগী শক্নাইরবা মীওই অমা ওইরিবা শ্রী এম.তি বসুদেবন নাইয়র লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মীওইবগী পুক্নিংগী ইহুল কয়া ফোঙদোকপা এম.তি বসুদেবন নাইয়রগী থবকশিংনা মীরোল কয়া ইথিল পীখি অমসুং মখা তানা তুংগী মীরোল কয়া ইথিল পীগনি। মহাক্না খোঞ্জেল থোক্ত্রবা অমসুং তোল্লবশিংগী খোল্লাউশু ওইখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles passing away of Shri MT Vasudevan Nair
26 DEC 2024 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Shri MT Vasudevan Nair Ji, one of the most respected figures in Malayalam cinema and literature. Prime Minister Shri Modi remarked that Shri MT Vasudevan Nair Ji's works, with their profound exploration of human emotions, have shaped generations and will continue to inspire many more.
The Prime Minister posted on X:
“Saddened by the passing away of Shri MT Vasudevan Nair Ji, one of the most respected figures in Malayalam cinema and literature. His works, with their profound exploration of human emotions, have shaped generations and will continue to inspire many more. He also gave voice to the silent and marginalised. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."