প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়া কাপৰ খিতাপ দখলৰ বাবে ভাৰতীয় জুনিয়ৰ মহিলা হকী দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 DEC 2024 9:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এছিয়া কাপৰ খিতাপ দখল কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় জুনিয়ৰ মহিলা হকী দলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। তেওঁ দলটোৰ অপৰিসীম সাহস আৰু দৃঢ়তাক প্ৰশংসা কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখেঃ
‘এছিয়া কাপৰ খিতাপ জয় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় জুনিয়ৰ মহিলা হকী দলক অভিনন্দন জনাইছোঁ। দলটোৱে অপৰিসীম সাহস আৰু দৃঢ়তা প্ৰদৰ্শন কৰিলে। এই সফলতাই বিশেষকৈ যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত হকীৰ প্ৰতি ক্ৰমাৎ বৃদ্ধি পোৱা আকৰ্ষণকো প্ৰতিফলিত কৰিছে। দলটোৰ সদস্যসকলৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যতৰ বাবে মোৰ শুভেচ্ছা জনালোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the Indian Junior Women's Hockey Team for winning the Asia Cup title
16 DEC 2024 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Junior Women's Hockey Team for winning the Asia Cup title. He lauded the immense grit and determination of the team.
He wrote in a post on X:
“Congratulations to the Indian Junior Women's Hockey Team for winning the Asia Cup title. The team showed immense grit and determination. This success also shows the increasing passion towards Hockey, especially among the youth. My best wishes to the team for their future endeavours.”