Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the Indian Junior Women's Hockey Team for winning the Asia Cup title
16 DEC 2024 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Junior Women's Hockey Team for winning the Asia Cup title. He lauded the immense grit and determination of the team.
He wrote in a post on X:
“Congratulations to the Indian Junior Women's Hockey Team for winning the Asia Cup title. The team showed immense grit and determination. This success also shows the increasing passion towards Hockey, especially among the youth. My best wishes to the team for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়া কপ মাইপাকপগীদমক ভারতকী নুপীগী জুনিয়র হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 DEC 2024 9:23PM by PIB Imphal
এসিয়া কপ ফংলকপদা ভারতকী নুপীগী জুনিয়র হোক্কি তিম ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। তিমগী থৌনা অমসুং খাংবা কনবা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়া কপ ফংলকপদা ভারতকী নুপীগী জুনিয়র হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তিম অসিনা অকনবা থৌনা অমসুং খাংবা কনবা উৎখি। মাইপাকপা অসিনা নহারোলশিংগী মরক্ত হোক্কি পাম্বা হেনগৎলক্লিবা অসি উৎলে। মখোয়গী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।