প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিজয় দিবসনা লাকপদা থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
16 DEC 2024 9:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বিজয় দিবসকী থৌরমনা লাকপদা থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“ঙসি বিজয় দিবসনা লাকপদা ঐখোয়না 1971দা ভারতকী পুৱারী ওইরবা মায়পাকপদা শরুক তমখিবা অথৌবা লান্মীশিংগী থৌনা অমসুং কত্থোকখিবশিং অদুবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী ওইজবা থীদনা কত্থোকপা অমসুং হনবা লৈত্রবা থৌনানা ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু ঙাকশেনখি অমসুং ঐখোয়গীদমক মায়পাকপা পুরকখি। নুমিৎ অসি মখোয়গী থোইদোক হেন্দোকপা থৌনা অমসুং মখোয়গী হনবা লৈত্রবা থৌনা-লিংজেলবু ইকাই খুম্নবা অমনি। মখোয়না কত্থোকখিবশিং অসিনা মতম চুপ্পদা মীরোলশিংদা ইথিল পীগনি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কী পুৱারীদা মুৎনাইদনা হক্তুনা লৈহৌরগনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets the valiant soldiers on Vijay Diwas
16 DEC 2024 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the valiant soldiers on the occasion of Vijay Diwas.
In a post on X, he wrote:
“Today, on Vijay Diwas, we honour the courage and sacrifices of the brave soldiers who contributed to India’s historic victory in 1971. Their selfless dedication and unwavering resolve safeguarded our nation and brought glory to us. This day is a tribute to their extraordinary valour and their unshakable spirit. Their sacrifices will forever inspire generations and remain deeply embedded in our nation’s history.”