ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଜୟ ଦିବସରେ ବୀର ସୈନିକମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 DEC 2024 9:03AM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ବିଜୟ ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବୀର ସୈନିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ଆଜି ବିଜୟ ଦିବସରେ, ଆମେ ୧୯୭୧ରେ ଭାରତର ଐତିହାସିକ ବିଜୟରେ ଯୋଗଦାନ ଦେଇଥିବା ବୀର ସୈନିକମାନଙ୍କ ସାହସ ଏବଂ ବଳିଦାନକୁ ସମ୍ମାନିତ କରୁଛୁ । ସେମାନଙ୍କର ନିଃସ୍ୱାର୍ଥପର ସମର୍ପଣ ଏବଂ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ଆମ ଦେଶକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖି ଆମ ପାଇଁ ଗୌରବ ଆଣିଥିଲା । ଏହି ଦିନଟି ସେମାନଙ୍କର ଅସାଧାରଣ ବୀରତ୍ୱ ଏବଂ ଦୃଢ଼ ଦେଶପ୍ରେମ ଭାବନା ପ୍ରତି ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି । ସେମାନଙ୍କର ବଳିଦାନ ଚିରଦିନ ପାଇଁ ପୀଢ଼ିମାନଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ଏବଂ ଆମ ଦେଶର ଇତିହାସରେ ରେଖାଙ୍କିତ ହୋଇ ରହିବ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets the valiant soldiers on Vijay Diwas
16 DEC 2024 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the valiant soldiers on the occasion of Vijay Diwas.
In a post on X, he wrote:
“Today, on Vijay Diwas, we honour the courage and sacrifices of the brave soldiers who contributed to India’s historic victory in 1971. Their selfless dedication and unwavering resolve safeguarded our nation and brought glory to us. This day is a tribute to their extraordinary valour and their unshakable spirit. Their sacrifices will forever inspire generations and remain deeply embedded in our nation’s history.”