Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of squash legend Shri Raj Manchanda
04 DEC 2024 3:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi condoled the passing of Shri Raj Manchanda today. Shri Modi hailed Shri Manchanda as a true legend of Indian squash known for his dedication and excellence. He also lauded Shri Manchanda for his service to the nation reflected in his military service.
The Prime Minister’s handle in a post on X wrote:
“Saddened by the passing away of Shri Raj Manchanda Ji, a true legend of Indian squash known for his dedication and excellence. In addition to the laurels he won, it was his passion for the sport and his ability to inspire generations that truly set him apart. Beyond the squash court, his service to the nation was reflected in his military service too. Condolences to his family and admirers. Om Shanti: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইসক্বাসকী শক্নাইরবা শ্রী রাজ মনচান্দা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 DEC 2024 3:42PM by PIB Imphal
ইসক্বাসকী শক্নাইরবা শ্রী রাজ মচান্দা লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্কী কৎথোকপা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবগীদমক ভারতকী ইসক্বাসকী অশেংবা শক্নাইরবা অমনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মনচান্দা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্কী মিলিতরিগী থবক্তা মহাক্না লৈবাক্কীদমক থবক তৌখিবগী মমি তাবগীদমক শ্রী মোদীনা শ্রী মনচান্দা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
মহাক্কী কৎথোকপা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবগীদমক ভারতকী ইসক্বাসকী অশেংবা শক্নাইরবা অমা, শ্রী রাজ মনচান্দা লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না ফংখিবা মিংচৎশিং অসিগী মথক্ত, মহাক শান্নবা পামজখি অমসুং মীরোল কয়া ইথিল পীবা ঙম্বা মহাক্কী শক্তি অসিনা তশেংনা মহাক তোখায়বা অমা ওইহল্লে। ইসক্বাস কোর্তকী মথক্ত, মহাক্না লৈবাক্কীদমক থবক তৌখিবগী মমি অদু মহাক্কী মিলিতরিগী থবক্ত মমি তারে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”