Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of squash legend Shri Raj Manchanda
04 DEC 2024 3:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi condoled the passing of Shri Raj Manchanda today. Shri Modi hailed Shri Manchanda as a true legend of Indian squash known for his dedication and excellence. He also lauded Shri Manchanda for his service to the nation reflected in his military service.
The Prime Minister’s handle in a post on X wrote:
“Saddened by the passing away of Shri Raj Manchanda Ji, a true legend of Indian squash known for his dedication and excellence. In addition to the laurels he won, it was his passion for the sport and his ability to inspire generations that truly set him apart. Beyond the squash court, his service to the nation was reflected in his military service too. Condolences to his family and admirers. Om Shanti: PM @narendramodi”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍କ୍ୱାସ୍ କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ରାଜ ମନଚନ୍ଦାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 DEC 2024 3:42PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଶ୍ରୀ ରାଜ ମନଚନ୍ଦାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମନଚନ୍ଦାଙ୍କୁ ଭାରତୀୟ ସ୍କ୍ୱାସ୍‌ର ପ୍ରକୃତ କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ବୋଲି ପ୍ରଶଂସା କରି କହିନ୍ତି, ଯିଏ ନିଜର ସମର୍ପଣ ଏବଂ ଉତ୍କୃଷ୍ଟତା ପାଇଁ ବେଶ୍ ଲୋକପ୍ରିୟ ଥିଲେ । ସେ ସାମରିକ ସେବା ସମୟରେ ରାଷ୍ଟ୍ର ପ୍ରତି ପ୍ରଦର୍ଶିତ କର୍ତ୍ତବ୍ୟ ପାଇଁ ଶ୍ରୀ ମନଚନ୍ଦାଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା ମଧ୍ୟ କରିଥିଲେ ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲ୍ ପକ୍ଷରୁ ଲେଖାଯାଇଛି :
“ଶ୍ରୀ ରାଜ ମନଚନ୍ଦାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଦୁଃଖିତ, ଯିଏ ଭାରତୀୟ ସ୍କ୍ୱାସ୍‌ର ପ୍ରକୃତ କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ଥିଲେ। ସେ ତାଙ୍କର ସମର୍ପଣ ଏବଂ ଉତ୍କୃଷ୍ଟତା ପାଇଁ ବେଶ୍ ଲୋକପ୍ରିୟ ଥିଲେ । ସେ ଜିତିଥିବା ପୁରସ୍କାର ବ୍ୟତୀତ, ଖେଳ ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଆଗ୍ରହ ଏବଂ ପିଢ଼ିଙ୍କ ପ୍ରେରିତ କରିବାର କ୍ଷମତା ହିଁ ତାଙ୍କୁ ପ୍ରକୃତରେ ଅନ୍ୟମାନଙ୍କଠାରୁ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର କରିଥିଲା । ସ୍କ୍ୱାସ୍ କୋର୍ଟ ବାହାରେ, ରାଷ୍ଟ୍ର ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ସେବା ତାଙ୍କର ସାମରିକ ସେବାରେ ମଧ୍ୟ ପ୍ରତିଫଳିତ ହୋଇଥିଲା । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି : PM @narendramodi