Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in bus accident in Gondia, Maharashtra
PM announces ex-gratia from PMNRF
29 NOV 2024 4:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in a bus accident in Gondia, Maharashtra. Prime Minister also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister’s Office handle in post on X wrote:
“Distressed by the loss of lives in the bus mishap in Gondia, Maharashtra. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রাগী গোন্দিয়াদা বস এক্সিদেন্তদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
29 NOV 2024 4:53PM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রাগী গোন্দিয়াদা বস এক্সিদেন্তগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
মহারাস্ত্রাগী গোন্দিয়াদা বস এক্সিদেন্তগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না খুদোংথিবা নংলবশিংদা মতেং পাংলি।
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”