প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতীয় ইতিহাস আৰু সংস্কৃতিৰ প্ৰতি বিশ্বব্যাপী উৎসাহক লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আনন্দ প্ৰকাশ
28 NOV 2024 4:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় ইতিহাস আৰু সংস্কৃতিৰ প্ৰতি ক্ৰমবৰ্ধমান বিশ্বব্যাপী প্ৰশংসাক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰে। তেওঁ আলোকপাত কৰে যে ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ এক প্ৰবল বিশ্বব্যাপী অনুৰণন আছে। আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় ভ্ৰমণৰ কিছু মুহূৰ্ত ভাগ-বতৰা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে ভাৰতৰ ঐতিহ্যৰ প্ৰতি থকা ব্যাপক উৎসাহ সঁচাকৈয়ে উৎসাহজনক।
x ত এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে-
"ভাৰতীয় সংস্কৃতিয়ে বিশ্বজুৰি অনুৰণন ঘটাইছে!
মই য’লৈকেই যাওঁ আমাৰ ইতিহাস আৰু সংস্কৃতিৰ প্ৰতি অপৰিসীম উৎসাহ দেখিবলৈ পাওঁ, যিটো অত্যন্ত আনন্দদায়ক। ইয়াত তাৰেই এটা আভাস আগবঢ়াইছো..."

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness over global enthusiasm towards Indian history and culture
28 NOV 2024 4:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed happiness over global enthusiasm towards Indian history and culture. Prime Minister Shri Narendra Modi said that the Indian culture resonates globally. Sharing the glimpses from his foreign visits, Prime Minister Shri Modi said that this immense enthusiasm towards our history and culture is extremely gladdening.
In a post on x, Shri Modi wrote:
"Indian culture resonates globally!
Wherever I go, I see immense enthusiasm towards our history and culture, which is extremely gladdening. Here is a glimpse…"