প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী শশিকান্ত রুইয়ানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
26 NOV 2024 9:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইন্দস্ত্রীগী লমদা মরু ওইবা মীশক অমা ওইরিবা শ্রী শশিকান্ত রুইয়াজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মহাকপু ইন্নোভেসন অমসুং গ্রোথতা অৱাংবা বেঞ্চমার্কশিং থমলমখিবগীদমক থাগৎখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“শ্রী শশিকান্ত রুইয়াজী অসি ইন্দস্ত্রীগী লমদা মরু ওইবা মীশক অমা ওইরমখি। মহাক্কী মীৎয়েং শানবা লুচিংবগী মতৌ অমসুং হনবা লৈতনা এক্সিলেন্সকীদমক কত্থোকপা অসিনা ভারতকী বিজিনেস লেন্দস্কেপতা অওনবা পুরকখি। মহাক্না ইন্নোভেসন অমসুং গ্রোথকীদমক অৱাংবা বেঞ্চমার্কশিংসু থমখি। মহাক অসি আইদিয়াশিংনা মতম পুম্বদা থল্লি, মহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক অসি হেন্না ফবা ওইহন্নবা মতম চুপ্পদা খন্ন-নৈনখি।
শশিজীনা লৈখিদবা অসি য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু নুংশিজবশিংদা অৱাবা তানফম অসিদা ঐহাক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Shashikant Ruia
26 NOV 2024 9:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Shashikant Ruia Ji, a colossal figure in the world of industry. Shri Modi lauded him for setting high benchmarks for innovation and growth.
In a post on X, he wrote:
“Shri Shashikant Ruia Ji was a colossal figure in the world of industry. His visionary leadership and unwavering commitment to excellence transformed the businesses landscape of India. He also set high benchmarks for innovation and growth. He was always full of ideas, always discussing how we can make our country better.
Shashi Ji’s demise is deeply saddening. My deepest condolences to his family and loved ones in this hour of grief. Om Shanti.”