প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সেন্ত লুসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
22 NOV 2024 12:31AM by PIB Imphal
অনিশুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমগী নাকলদা, নবেম্বর ২০,২০২৪ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেন্ত লুসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ফিলিপ জে. পিয়র উনখ্রে।
কেপাসি বিল্দিং, লাইরিক-লাইশু, হকশেল, রিন্যুএবল ইনর্জি, ক্রিকেত অমসুং য়োগ য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা নাকল অনি মতেং পাংন্নবা লুচিংবশিংনা খন্নখ্রে। ইন্দিয়া-করিকোম মরী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীগী ৱাফম ৭ প্রধান মন্ত্রী ফিলিপনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মরুওইনা অপীকপা ইথৎ লৈবাকশিংদা দিজাস্তর মেনেজমেন্তগী থবকশিং অমসুং খুদোংচাদবা থেংনবা ঙম্বগী মতাংদা মীৎয়েং চঙবগা লোয়ননা, অইং-অশাগী খল হোংলকপদা পীরকপা চৈথেং থেংন্না পুন্না থবক তৌমিন্নবগী মরুওইবগী মতাংদা লুচিংবা অনিনা খন্নখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Prime Minister of Saint Lucia
22 NOV 2024 12:31AM by PIB Delhi
On the sidelines of the Second India-CARICOM Summit, Prime Minister Shri Narendra Modi held productive discussions on 20 November with the Prime Minister of Saint Lucia, H.E. Mr. Philip J. Pierre.
The leaders discussed bilateral cooperation in a range of issues including capacity building, education, health, renewable energy, cricket and yoga. PM Pierre appreciated Prime Minister’s seven point plan to strengthen India- CARICOM partnership.
Both leaders highlighted the importance of collaboration in addressing the challenges posed by climate change, with a particular focus on strengthening disaster management capacities and resilience in small island nations.