Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Mahatma Gandhi
21 NOV 2024 9:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi paid homage today to Mahatma Gandhi at his statue in the historic Promenade Gardens in Georgetown, Guyana. He recalled Bapu’s eternal values of peace and non-violence which continue to guide humanity. The statue was installed in commemoration of Gandhiji’s 100th birth anniversary in 1969.
Prime Minister also paid floral tribute at the Arya Samaj monument located close by. This monument was unveiled in 2011 in commemoration of 100 years of the Arya Samaj movement in Guyana.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
21 NOV 2024 9:57PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গয়ানাগী জর্জতাউন্দা লৈবা পুৱারি ওইরবা প্রোমেনেদ গার্দেনদা লৈবা মহাত্মা গান্ধীগী মীতমদা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। বাপুরগী লোম্বা নাইদ্রবা শান্তি অমসুং অহিংশাগী গুনশিংনা মখা তানা মীওইবা খুন্নাই লমজিংলিবা অসি মহাক্না অমুক হন্না নিংশিংখি। মীতম অসি গান্ধীজিগী ১০০শুবা মপোক কুমওন থৌরমদা ১৯৬৯ দা খিনখিবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা অনকপদা লৈবা অর্য়া সমাজ মোনুমেন্তদা লৈ কত্তুনা ইকায়খুম্নবা উৎখি। মোনুমেন্ত অসি গয়ানাদা অর্য়া সমাজ চহি ১০০ মপুংফারকপগী থৌরমদা ২০১১ দা মাইখুম হাংদোকখিবনি।