প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা গুয়ানাগী দি ওর্দর ওফ এক্সিলেন্স পীখ্রে
21 NOV 2024 7:41AM by PIB Imphal
ঙসি স্তেৎ হাউসতা পাংথোকপা থৌরম অমদা কোওপরেতিব রিপব্লিক ওফ গুয়ানাগী দা. রাস্ত্রপতি মোহমদ ইরফান অলিনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা মহাক্কী ‘মালেমগী থাক্তা চাউখৎলক্লিবা লৈবাকশিংগী হকশিং মরু ওইবা থমখিবা মীৎয়েং শানবা লুচিংবা ওইবগী মতৌগীদমক, মালেমগী মীয়ামদা অখন্নবা থবক তৌবগীদমক অমসুং ভারত-গুয়ানাগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনবগীদমক' গুয়ানাগী খ্বাইদগী ৱাংবা নেস্নেল এৱার্দ, "দি ওর্দর ওফ এক্সিলেন্স" পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এৱার্দ অদু লৌবদা ভারতকী মীয়ামদা অমসুং লৈবাক অনিগী মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা পুৱারীগী ওইবা মরীশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎখি। মহাক্কী স্তেৎ ভিজিৎ অসি ভারত-গুয়ানাগী মরুপ ওইবগী মরী হেন্না চেৎশিলহন্নবা ভারতনা লেপ্তনা হোৎনবগী খুদম্নি হায়না মহাক্না অকনবা ৱাফম থমখি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অসি গুয়ানাগী খ্বাইদগী ৱাংবা নেস্নেল এৱার্দ ফংলবা মরিশুবা মপান লৈবাক্কী লুচিংবা অমনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with The Order of Excellence of Guyana
21 NOV 2024 7:41AM by PIB Delhi
In a ceremony at the State House today, Dr. Mohamed Irfaan Ali, President of the Co-operative Republic of Guyana conferred upon Prime Minister Shri Narendra Modi the highest national award of Guyana, "The Order of Excellence”​, for his 'visionary statesmanship, for championing the rights of developing countries on the global stage, for exceptional service to the global community and for his commitment to strengthening India-Guyana relations.’
While accepting the award, the Prime Minister dedicated the honour to the people of India and to the deep-rooted historical ties between the people of the two countries. He emphasized that his State visit is testament to India's continued commitment towards deepening India-Guyana friendship.
Prime Minister Shri Narendra Modi is only the fourth foreign leader to be conferred with the highest National award of Guyana.