প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা দোমিনিকাগী খ্বাইদগী চাউবা জাতিগী মনা পীখ্রে
21 NOV 2024 5:39AM by PIB Imphal
মহাক্কী লুচিংবা ওইবগী গুন, কোবিদ-১৯ লাইচৎ মনুংদা দোমিনিকাগী মতেং পাংখিবা অমসুং ভারত অমসুং দোমিনিকাগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা দোমিনিকাগী রাস্ত্রপতি সিলভানি বুরতোন্না খ্বাইদগী চাউবা জাতিগী মনা “দোমিনিকা এৱার্দ ওফ ওনর” পীখ্রে। মনা পীবগী থৌরম অদুদা দোমিনিকাগী প্রধান মন্ত্রী রুজবেল্ত কেরিতশু শরুক য়াখি। থৌরম অদুদা গয়ানাগী রাস্ত্রপতি দোক্তর ইরফান অলি, বারবাদোসকী প্রধান মন্ত্রী মিয়া অমোর মোতলি, গ্রেনেদাগী প্রধান মন্ত্রী দিক্কোন মিতচেল, সেন্ত লুসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ফিল্লিপ জে পিয়র অমসুং এন্তিগুৱা অমসুং বারবুদাগী প্রধান মন্ত্রী গাস্তোন ব্রাউনশু শুরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মনা অসি ভারতকী মীয়াম অমসুং ভারত অমসুং দোমিনিকাগী মরক্ত লৈনরিবা পুৱারি অমসুং নাতকী মরীশিংদা কৎথোকখ্রে। লাক্লিবা চহিশিংদা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং মখা তানা চাউখৎকনি হায়বগী থাজবা মহাক্না ফোঙদোকখ্রে।
গয়ানাগী জর্জতাউন্দা পাংথোকপা ২শুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমগী নাকলদা, নবেম্বর ২০,২০২৪ দা মনা য়েন্থোকপগী থৌরম অসি পাংথোকখিবনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with Dominica’s highest National Award
21 NOV 2024 5:39AM by PIB Delhi
Her Excellency Sylvanie Burton, President of the Commonwealth of Dominica conferred the highest National Award-"Dominica Award of Honour" on Prime Minister Shri Narendra Modi, for his statesmanship, support to Dominica during the Covid 19 pandemic and his commitment to strengthening India and Dominica ties. Prime Minister of Dominica H.E. Mr.Roosevelt Skerrit also graced the occasion. President of Guyana, H.E. Dr. Irfaan Ali, Prime Minister of Barbados, H.E. Mia Amor Mottley, Prime Minister of Grenada, H.E. Mr. Dickon Mitchell, Prime Minister of Saint Lucia, H.E. Philip J. Pierre, and Prime Minister of Antigua and Barbuda, H.E. Mr. Gaston Browne also witnessed the award ceremony.
Prime Minister dedicated the honour to the people of India and to the deep-rooted historical and cultural ties between India and Dominica. He expressed confidence that the bilateral bond between the two nations will continue to grow and deepen in the years ahead.
The award ceremony was held today, on 20 November 2024, on the sidelines of the Second India-CARICOM Summit in Georgetown, Guyana.