প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর, AI অমসুং গভর্নেন্সকী দেতাদা অহেন্বা মীৎয়েঙ থম্বনা মালেমগী ওইনা ইনক্লুজিব গ্রোথ পুরকপা অমসুং পুন্সিদা অওনবা পুরকপগী পাম্বৈনি: প্রধান মন্ত্রী
20 NOV 2024 5:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর, AI অমসুং গভর্নেন্সকী দেতানা মালেমগী ওইনা ইনক্লুজিব গ্রোথ পুরকপা অমসুং পুন্সিদা অওনবা পুরকপগী পাম্বৈনি হায়না ফোঙদোকখ্রে‍।
ৱর্ল্দ ত্রেদ ওর্গনাইজেসনগী দাইরেক্তর জেনেরেল দোক্তর ঙোজি ওকোঞ্জো-ইৱীলানা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“অদোমগী ঙাক্লৌ অমসুং মমল য়াম্লবা মীৎয়েঙগীদমক থাগৎচরি‍। দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর, AI অমসুং গভর্নেন্সকী দেতাদা অহেন্বা মীৎয়েঙ থম্বনা মালেমগী ওইনা ইনক্লুজিব গ্রোথ পুরকপা অমসুং পুন্সিদা অওনবা পুরকপগী পাম্বৈনি‍। @NOIweala”

Prime Minister's Office
The emphasis on Digital Public Infrastructure, AI and data for governance is key to achieving inclusive growth and transforming lives globally : Prime Minister
20 NOV 2024 5:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today emphasised that Digital Public Infrastructure, AI and data for governance is key to achieving inclusive growth and transforming lives globally.
Responding to a post by Director General of World Trade Organisation, Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, Shri Modi stated:
“Thank you for your support and valuable insights. The emphasis on Digital Public Infrastructure, AI and data for governance is key to achieving inclusive growth and transforming lives globally. @NOIweala”