Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Shri Omar Abdullah on taking oath as J&K Chief Minister
16 OCT 2024 1:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi congratulated Shri Omar Abdullah on taking oath as the Chief Minister of Jammu and Kashmir today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Shri Omar Abdullah Ji on taking oath as the Chief Minister of Jammu and Kashmir. Wishing him the very best in his efforts to serve the people. The Centre will work closely with him and his team for J&K's progress."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী ওমর অব্দুল্লা জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
16 OCT 2024 1:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী ওমর অব্দুল্লানা জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবদা শ্রী ওমর অব্দুল্লাবু নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মীয়ামগী শেবা তৌনবা মহাক্কী খোঙথাংশিংদা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। কেন্দ্রনা মহাক অমসুং মহাক্কী তীমগা লোয়ননা জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্নগনি।"