Prime Minister's Office
Prime Minister salutes NSG personnel on occasion of NSG Raising Day
16 OCT 2024 11:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the unwavering dedication, courage and determination of NSG personnel on occasion of NSG Raising Day.
The Prime Minister posted on X:
“On the occasion of NSG Raising Day, India salutes all NSG personnel for their unwavering dedication, courage and determination in safeguarding our nation. Their commitment to protecting our nation against threats is admirable. They embody valour and professionalism.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় নিৰাপত্তাৰক্ষী (এনএছজি) প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এনএছজি কৰ্মীসকলক অভিবাদন জনাইছে
16 OCT 2024 11:39AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰীয় নিৰাপত্তাৰক্ষী প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে এনএছজি কৰ্মীসকলৰ অটল নিষ্ঠা, সাহস আৰু সংকল্পক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"এনএছজি প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ভাৰতে সকলো এনএছজি কৰ্মীক আমাৰ দেশৰ সুৰক্ষাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ অটল নিষ্ঠা, সাহস আৰু দৃঢ়তাৰ বাবে অভিবাদন জনাইছে। ভাবুকিৰ বিৰুদ্ধে আমাৰ দেশক সুৰক্ষা দিয়াৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ প্ৰতিশ্ৰুতি প্ৰশংসনীয়। তেওঁলোকে বীৰত্ব আৰু পেছাদাৰীত্বক মূৰ্ত কৰি তুলিছে।"