Prime Minister's Office
Prime Minister salutes NSG personnel on occasion of NSG Raising Day
16 OCT 2024 11:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the unwavering dedication, courage and determination of NSG personnel on occasion of NSG Raising Day.
The Prime Minister posted on X:
“On the occasion of NSG Raising Day, India salutes all NSG personnel for their unwavering dedication, courage and determination in safeguarding our nation. Their commitment to protecting our nation against threats is admirable. They embody valour and professionalism.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏନଏସଜି ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଏନଏସଜି କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିବାଦନ
16 OCT 2024 11:39AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏନଏସଜି ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ଅବସରରେ ଏନଏସଜି କର୍ମଚାରୀଙ୍କ ଅଟଳ ସମର୍ପଣ, ସାହସ ଏବଂ ଦୃଢ଼ ପ୍ରତିଜ୍ଞାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
" ଏନଏସଜି ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ଅବସରରେ, ଭାରତ ସମସ୍ତ ଏନଏସଜି କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ଆମ ରାଷ୍ଟ୍ରକୁ ସୁରକ୍ଷା ଦେବାରେ ସେମାନଙ୍କର ଅଟଳ ସମର୍ପଣ, ସାହସ ଏବଂ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ପାଇଁ ସାଲ୍ୟୁଟ୍ କରୁଛି। ବିପଦ ବିରୁଦ୍ଧରେ ଆମ ରାଷ୍ଟ୍ରକୁ ସୁରକ୍ଷା ଦେବା ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ପ୍ରଶଂସନୀୟ। ସେମାନେ ସାହସ ଏବଂ ପେଶାଦାରିତାକୁ ପ୍ରତିପାଦନ କରନ୍ତି।"