Prime Minister's Office
Prime Minister salutes NSG personnel on occasion of NSG Raising Day
16 OCT 2024 11:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the unwavering dedication, courage and determination of NSG personnel on occasion of NSG Raising Day.
The Prime Minister posted on X:
“On the occasion of NSG Raising Day, India salutes all NSG personnel for their unwavering dedication, courage and determination in safeguarding our nation. Their commitment to protecting our nation against threats is admirable. They embody valour and professionalism.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা NSGগী রাইজিং দেগী নুমিৎনা লাকপদা NSG পর্সনেলদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
16 OCT 2024 11:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা NSGগী রাইজিং দেনা লাকপদা NSG পর্সনেলগী হনবা লৈতনা কত্থোকপা, থৌনা অমসুং অখাং কনবা মতৌবু থাগৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“NSGগী রাইজিং দেনা লাকপদা ভারতনা NSG পর্সনেল পুম্নমক্তা ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু ঙাকশেনবদা উৎলিবা মখোয়গী হনবা লৈতনা কত্থোকপা, থৌনা অমসুং অখাং কনবা মতৌবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা লাকপা শীংনবশিংদগী ঙাকথোক্নবা মখোয়গী ফিরেপ অসি থাগৎনীংঙাই ওই। মখোয়না থৌনা অমসুং প্রোফেস্নেলিজম তাক্লি।”