য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
রাজ্য অসিগী হৌজিক ওইরিবা ফিবমগী মতাংদা খন্ননবা কুকি-জো-মার, মৈতৈ অমসুং নাগা ফুরুপশিংগী মহুৎশীন্দুনা, মনিপুর এশেমব্লিগী মেম্বরশিংগী কাংবু অমা ঙসি নিউ দিল্লিদা উনখ্রে
15 OCT 2024 6:12PM by PIB Imphal
রাজ্য অসিগী হৌজিক ওইরিবা ফিবমগী মতাংদা খন্ননবা কুকি-জো-মার, মৈতৈ অমসুং নাগা ফুরুপশিংগী মহুৎশীন্দুনা, মনিপুর এশেমব্লিগী মেম্বরশিংগী কাংবু অমা ঙসি নিউ দিল্লিদা উনখ্রে। মখা তানা মমল য়াম্লবা চমচরবা মীয়ামগী থৱায় মাঙদনবা হিংশাগী লম্বী থাদোক্নবা রাজ্য অসিগী ফুরুপ খুদিংমক্কী মীওইশিংদা অপীল তৌনবা মীফম অদুদা অমতা ওইনা ৱারেপ লৌখ্রে।

Ministry of Home Affairs
A group of elected members of Manipur Assembly, representing Kuki-Zo-Hmar, Meitei and Naga communities, met in New Delhi today to discuss on the current scenario in the State
15 OCT 2024 6:12PM by PIB Delhi
A group of elected members of Manipur Assembly, representing Kuki-Zo-Hmar, Meitei and Naga communities, met in New Delhi today to discuss on the current scenario in the State. The meeting unanimously resolved to appeal to the people of the State belonging to all communities to shun the path of violence so that no more precious lives of innocent citizens are lost.