Ministry of Home Affairs
A group of elected members of Manipur Assembly, representing Kuki-Zo-Hmar, Meitei and Naga communities, met in New Delhi today to discuss on the current scenario in the State
15 OCT 2024 6:12PM by PIB Delhi
A group of elected members of Manipur Assembly, representing Kuki-Zo-Hmar, Meitei and Naga communities, met in New Delhi today to discuss on the current scenario in the State. The meeting unanimously resolved to appeal to the people of the State belonging to all communities to shun the path of violence so that no more precious lives of innocent citizens are lost.

ସ୍ଵରାଷ୍ଟ୍ର ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କୁକି-ଜୋ-ହମାର, ମୈତେଇ ଏବଂ ନାଗା ସମ୍ପ୍ରଦାୟର ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରି ମଣିପୁର ବିଧାନସଭାର ନିର୍ବାଚିତ ସଦସ୍ୟମାନେ ଆଜି ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ଏକ ବୈଠକରେ ରାଜ୍ୟର ସାମ୍ପ୍ରତିକ ପରିସ୍ଥିତି ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିଛନ
15 OCT 2024 6:12PM by PIB Bhubaneswar
ମଣିପୁର ବିଧାନସଭାର ନିର୍ବାଚିତ କୁକି-ଜୋ-ହମାର, ମୈତେଇ ଏବଂ ନାଗା ସମ୍ପ୍ରଦାୟର ସଦସ୍ୟ ମାନେ ଆଜି ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ଏକ ବୈଠକରେ ରାଜ୍ୟର ସାମ୍ପ୍ରତିକ ପରିସ୍ଥିତି ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି। ଏହି ବୈଠକରେ ସର୍ବସମ୍ମତିକ୍ରମେ ପାରିତ ନିଷ୍ପତ୍ତିରେ ରାଜ୍ୟର ସମସ୍ତ ସମ୍ପ୍ରଦାୟର ଅଧିବାସୀଙ୍କୁ ହିଂସାର ମାର୍ଗ ଛାଡ଼ିବାକୁ ନିବେଦନ କରାଯାଇଛି ଯାହା ଫଳରେ ନିରୀହ ନାଗରିକଙ୍କ ମୂଲ୍ୟବାନ ଜୀବନ ଆଉ ଯିବନାହିଁ ।