উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
১৬-১৭ অক্টোবৰত গুৱাহাটী (অসম) আৰু শ্বিলং (মেঘালয়) ভ্ৰমণ কৰিব উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে
নিউ শ্বিলঙৰ মাউদিয়াংডিয়াঙত মেঘালয় দক্ষতা আৰু উদ্ভাৱন হাবৰ আধাৰশিলা স্থাপন অনুষ্ঠানত মুখ্য অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰিব উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে
শ্বিলঙৰ আই টি পাৰ্ক পৰিদৰ্শন কৰিব উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে
15 OCT 2024 10:52AM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী জগদীপ ধনখড় আৰু ড° সুদেশ ধনখড়ে ১৬-১৭ অক্টোবৰ, ২০২৪ত দুদিনীয়া কাৰ্যসূচীৰে গুৱাহাটী (অসম) আৰু মেঘালয়ৰ শ্বিলং ভ্ৰমণ কৰিব।
তেওঁৰ ভ্ৰমণ কালত উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে মুখ্য অতিথি হিচাপে নিউ শ্বিলঙৰ মাউদিয়াংডিয়াঙত মেঘালয় দক্ষতা আৰু উদ্ভাৱন হাবৰ আধাৰশিলা স্থাপন অনুষ্ঠানত সভাপতিত্ব কৰিব।
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে আইটিপাৰ্ক আৰু শ্বিলঙৰ ৰাজভৱন পৰিদৰ্শন কৰাৰ লগতে মুখ্যমন্ত্ৰী আৰু অন্যান্য উচ্চপদস্থ বিষয়াসকলকো সাক্ষাৎ কৰিব।

Vice President's Secretariat
Vice-President to visit Guwahati (Assam) and Shillong(Meghalaya) on 16th-17th October
VP to be the Chief Guest and lay the foundation stone of Meghalaya Skill and Innovation Hub at Mawdiangdiang in New Shillong.
VP to visit IT Park in Shillong
15 OCT 2024 10:52AM by PIB Delhi
The Vice-President of India, Shri JagdeepDhankhar and Dr. SudeshDhankhar will be on a two day tour to Guwahati (Assam) and Shillong in Meghalaya on 16th-17th October, 2024.
During his visit, the Vice-President will preside as Chief Guest and lay the foundation stone of the Meghalaya Skill and Innovation Hub at Mawdiangdiang in New Shillong.
Vice President is scheduled to also visit IT Park and Raj Bhavan Shillong and meet Chief Minister and other senior officials.