Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the Prime Minister of Japan
22 SEP 2024 5:55AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Fumio Kishida, Prime Minister of Japan in USA on 21 September 2024 on the sidelines of Quad Leaders’ Summit, in Wilmington, Delaware.
The two Prime Ministers warmly recalled their many interactions, especially since their first Annual Summit in March 2022. Prime Minister thanked Prime Minister Kishida for his unwavering dedication and leadership in enabling advances in the India-Japan Special Strategic and Global Partnership over the last few years.
The two leaders noted that the India-Japan Special Strategic and Global Partnership is in its 10th year and expressed satisfaction at the progress made in the relationship. The two Prime Ministers reviewed the multi-faceted relationship between the two countries and exchanged views to deepen cooperation further, including defense and security ties and B2B and P2P collaborations.
Prime Minister bid farewell to Prime Minister Kishida and wished him success and fulfillment in his future endeavours.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জপানগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
22 SEP 2024 5:55AM by PIB Imphal
য়ু.এস.এগী ৱিলমিংতন, দেলৱায়রদা পাংথোকপা ক্বাদ লুচিংবশিংগী মীফমগী নাকলদা সেপ্তেম্বর ২১,২০২৪ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জপানগী প্রধান মন্ত্রী ফুমিও কিসিদা উনখ্রে।
মার্চ ২০২২ দা পাংথোকখিবা মখোয়গী অহানবা চহিগী মীফমদগী হৌরগা, মখোয়না কয়ারক উনখিবশিং অদু প্রধান মন্ত্রী অনিনা নিংশিংখি। ইন্দিয়া-জপান স্পিসিএল স্ত্রাতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ খুমাঙ চাউশিন্নবা হৌখিবা চহি খর অসিদা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী কিসিদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ইন্দিয়া-জপান স্পিসিএল স্ত্রাতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ চহি ১০ মপুংফারকপা অসি লুচিংবশিংনা খন্নখি অমসুং মরী অসি খুমাঙ চাউশিল্লকপদা মখোয়না অপেনবা ফোঙদোকখি। হিরম কয়াদা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মরী প্রধান মন্ত্রী অনিনা হন্না য়েংশিনখ্রে অমসুং দিফেন্স অমসুং সেকুরিতিগী মরীশিং অমসুং বি২বি অমসুং পি২পি মতেং পাংনবা য়াওনা, মতেং পাংনবা মখা তানা ফগৎনবা মখোয়গী ওইবা ৱাফমশিং ফোঙদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী কিসিদা বীদায় পীখি অমসুং মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিং মাইপাক্না পাংথোক্নবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।