রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
সেপ্তেম্বর ১৮দগী ২০ ফাওবা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা রাজস্থান, মধ্য প্রদেশ অমসুং ঝার্খন্দদা চৎকনি
17 SEP 2024 8:50PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতী দ্রৌপদি মুর্মুনা ২০২৪গী সেপ্তেম্বর ১৮দগী ২০ ফাওবা রাজস্থান, মধ্য প্রদেশ অমসুং ঝার্খন্দদা চৎকনি।
সেপ্তেম্বর ১৮দা রাস্ত্রপতিনা রাজস্থানগী জয়পুরদা মালবিয়া নেস্নেল ইন্সতিত্যুত ওফ তেক্নোলোজী MNIT)গী ১৮ শুবা কনবোকেসনদা শরুক য়াগনি।
সেপ্তেম্বর ১৯দা রাস্ত্রপতিনা মধ্য প্রদেশকী উজ্জৈনদা সফাই মিত্র সমেলনদা ৱা ঙাংগনি অমসুং ইন্দোর-উজ্জৈন সিক্স লেন রোদ প্রোজেক্তকীদমক উরেপ উয়ুং তমগনি। নুমিত অদুমক্তদা মহাক্না ইন্দোরদা দেবি অহিল্য য়ুনিবর্সিতীগী ১৪শুবা কনবোকেসনদা শরুক য়াগনি।
সেপ্তেম্বর ২০দা রাস্ত্রপতিনা ঝার্খন্দদা ICAR-নেস্নেল ইন্সতিত্যুত ওফ সেকেন্দরী এগ্রিকলচর রাঞ্চীগী সেন্তেনরী থৌরমদা শরুক য়াগনি অমসুং ৱা ঙাংগনি।

President's Secretariat
President of India to visit Rajasthan, Madhya Pradesh and Jharkhand from September 18 to 20
17 SEP 2024 8:50PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will visit Rajasthan, Madhya Pradesh and Jharkhand from September 18 to 20, 2024.
On September 18, the President will grace the 18th convocation of Malaviya National Institute of Technology (MNIT) Jaipur in Rajasthan.
On September 19, the President will address Safai Mitra Sammelan and lay the foundation stone for the Indore-Ujjain Six Lane Road Project at Ujjain, Madhya Pradesh. On the same day, she will grace the 14th convocation of Devi Ahilya University at Indore.
On September 20, the President will grace and address the centenary celebration of the ICAR-National Institute of Secondary Agriculture Ranchi in Jharkhand.