প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী সোমনাথ ত্রস্তকী মীফম পাঙথোকখ্রে
16 SEP 2024 7:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী সোমনাথ ত্রস্তকী মীফম অমা থৌরম মপু ওইদুনা পাঙথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“গান্ধিনগরদা, শ্রী সোমনাথ ত্রস্তকী মীফম অমা থৌরম মপু ওইদুনা পাঙথোক্লুরে‍। ঐখোয়না লাই খুরুম্বা লাক্লিবশিংগী খুদোংচাবা হেনগৎহন্নবা অমসুং তোঙান তোঙানবা ফেসিলিতীশিং ফগৎহন্নবা পাম্বৈশিং খন্নখি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi chairs meeting of Shree Somnath Trust
16 SEP 2024 7:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi chaired a meeting of the Shree Somnath Trust today.
The Prime Minister posted on X:
"In Gandhinagar, chaired a meeting of the Shree Somnath Trust. We took stock of ways to enhance the experience for pilgrims and further improve the various facilities."