Prime Minister's Office
PM to inaugurate SEMICON India 2024 on 11th September
09 SEP 2024 8:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate SEMICON India 2024 at India Expo Mart, Greater Noida, Uttar Pradesh on 11th September, 2024 at around 10:30 AM. He will also address the gathering on the occasion.
It has been the vision of the Prime Minister to position India as a global hub for semiconductor design, manufacturing and technology development. In accordance with this vision, SEMICON India 2024 is being organised from 11 to 13th September with the theme “Shaping the Semiconductor Future”.
The three day conference from 11 to 13th September will showcase India’s semiconductor strategy and policy which envisions making India a global hub for semiconductor. It will witness participation of top leadership of global semiconductor giants and will bring together global leaders, companies, experts of the semiconductor industry. The conference will witness participation of more than 250 exhibitors and 150 speakers.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সেপ্তেম্বরগী ১১দা SEMICON ইন্দিয়া ২০২৪ হৌদোক্লগনি
09 SEP 2024 8:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২৪গী সেপ্তেম্বর ১১দা অয়ুক্কী পুং ১০.৩০ রোম তাবা মতমদা উত্তর প্রদেশকী গ্রেতর নোইদাদা ইন্দিয়া এক্সপো মার্ততা SEMICON ইন্দিয়া ২০২৪ হৌদোক্লগনি। থৌরম অদুদা মহাক্না ময়ামগী মীতিন অদুদা ৱা ঙাংগনি।
সেমিকন্দক্তর দিজাইন, মেন্যুফেকভরিং অমসুং তেক্নোলোজী দেবেলপমেন্ততা ভারতপু গ্লোবল হব অমা ওইনা ওইহনবা হায়বসি প্রধান মন্ত্রীগী ভিজন্নি। মসিগী ভিজন অসিগী মতুং ইন্না, SEMICON ইন্দিয়া ২০২৪ অসি “শেপিং দ সেমিকন্দক্তর ফ্যুচর” হায়রিবা থীম অসিগা লোইননা সেপ্তেম্বর ১১দগী ১৩ ফাওবা শিল্লগনি।
সেপ্তেম্বরগী ১১দগী ১৩ ফাওবা পাংথোক্কদবা নুমিৎ হুম্নিগী কনফরেন্স অসিনা ভারতপু সেমিকন্দক্তরগী গ্লোবল হব ওইহন্নবগী ভারতকী সেমিকন্দক্তর স্ত্রেতেজী অমসুং পোলিসী অদুবু উৎথোক্লগনি। মসিদা গ্লোবল সেমিকন্দক্তর জাইন্তশিংগী আচৌবা লুচিংবশিংনা শরুক য়ারগনি অমসুং মালেমগী সেমিকন্দক্তর ইন্দস্ত্রীগী লুচিংবশিং, কমপনীশিং, অমসুং এক্সপর্তশিং মফম অসিদা পুল্লরগনি। কনফরেন্স অসিদা এক্সিবিতর ২৫০ অমসুং স্পীকর ১৫০ হেন্না শরুক য়ারগনি।