Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of Singapore
05 SEP 2024 3:32PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi met with H.E. Mr. Tharman Shanmugaratnam, President of Singapore today.
Prime Minister appreciated President Tharman’s passionate support for the India - Singapore partnership. The two leaders discussed bilateral and global issues of mutual interest. They noted the longstanding friendship and cooperation between the two countries, which is based on trust, mutual respect and complementarity. In this regard, they noted that the elevation of the ties to Comprehensive Strategic Partnership will chart a robust way forward for joint collaboration. They shared thoughts on how India and Singapore can expand their cooperation to new areas such as advanced manufacturing and in emerging technologies. Prime Minister conveyed that he looks forward to welcoming President Tharman to India next year.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
05 SEP 2024 3:32PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি থারমন সনমুগারত্নম উনখ্রে।
ভারত-শিঙ্গাপুরগী মরী মপুংফানা শৌগৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি থারমন থাগৎপা ফোঙদোকখি। লৈবাক অনিনা দরকার ওইবা নাকল অনিগী অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিং লুচিংবা অনিনা খন্নখি। থাজনবা, অমনা অমবু ইকায়খুম্নবা অমসুং মতেং পাংনবদা য়ুম্ফম ওইবা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মতম কুইরবা মরুপ-মপাং অমসুং মতেং পীনবা অসি মখোয়না পনখি। হিরম অসিগী মতাংদা, মরীশিং কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপকী থাক্তা পুখৎলকপা অসিনা পুন্না থবক তৌমিন্নবা খুমাঙচাউশিন্নবা লম্বী অমা শেম্লগনি হায়না লুচিংবশিংনা ফোঙদোকখি। অনৌবা হিরমশিং হায়বদি এদভান্স মেনুফেকচরিং অমসুং অনৌবা তেক্নোলোজিশিংগী লমদা মখোয়না মতেং পাংনবা কমদৌনা পাকথোক-চাউথোকহনগনি হায়বগী মতাংদা মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি। মথং চহিদা রাস্ত্রপতি থারমন ভারত্তা তরাম্না ওক্নবা মহাক্না থৌরাং তৌরি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা পাউদমখি।