Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Yogesh Kathuniya for winning silver
02 SEP 2024 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Yogesh Kathuniya for winning a Silver medal in the Men's Discus Throw F56 event at the ongoing Paris Paralympics in France.
Shri Modi hailed Kathuniya's determination, hard work and resilience
The Prime Minister posted on X:
"Congrats to @YogeshKathuniya for making India proud by winning the Silver medal in the Men's Discus Throw F56 at the #Paralympics2024! His is an incredible journey of determination, hard work and resilience. Best wishes for his upcoming endeavours #Cheer4Bharat."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিলভর ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় য়োগেস কথুনিয়া থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2024 8:15PM by PIB Imphal
হৌজিক ফ্রান্সতা চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপাগী দিক্সস থ্রো এফ-৫৬ ইভেন্তদা সিলভর মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় য়োগেস কথুনিয়া থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা কথুনিয়াগী অচেৎপা ফিরেপ, কন্না হোৎনবা অমসুং খাংবা কনবা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“#Paralympics2024 তা নুপাগী দিক্সস থ্রো এফ-৫৬ ইভেন্তদা সিলভর মেদল অমা ফংলক্তুনা ভারত চাউথোকচবা পোকহনবগীদমক @YogeshKathuniya থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসি অচেৎপা ফিরেপ, কন্না হোৎনবা অমসুং খাংবা কনবগী মশক থোকপা খোঙচৎ অমনি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
#Cheer4Bharat."