প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পোলেন্দগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
22 AUG 2024 8:14PM by PIB Imphal
ঙসি ৱারসোদা বেলৱেদর পেলেসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পোলেন্দগী রাস্ত্রপতি অন্দরজেজ সেবাস্তিয়ান দুদা উনখ্রে।
লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিগী ওইবা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা ৱা খন্নখি। ভারত-পোলেন্দগী মরীশিং স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ অমগী থাক্তা পুখৎলকপদা মখোয়না তরাম্না ওকখি। য়ুক্রেন অমসুং নোংচুপ এসিয়াদা মুক্নরিবশিং য়াওনা লমদম-লমদম অমসুং মালেমগী থৌদোকশিংগী মতাংদশু মখোয়না খন্নখি।
‘ওপরেসন গঙ্গা’ মনুংদা য়ুক্রেন্দগী ভারতমচাশিং লৌথোকপদা পোলেন্দনা মতম চানা মতেং পাংখিবা অমসুং মমল নাইদ্রবা মতেং অদুগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা পোলেন্দদা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
রাস্ত্রপতি দুদা ভারত্তা লাক্নবা মহাক্না চেবাউ পীখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets President of the Republic of Poland
22 AUG 2024 8:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with H.E. Mr. Andrzej Sebastian Duda, President of the Republic of Poland, at the Belweder Palace in Warsaw today.
The two leaders held discussions on various aspects of bilateral relations. They welcomed the upgradation of India-Poland ties to a Strategic Partnership. They also discussed regional and global issues including conflicts in Ukraine and West Asia.
Prime Minister expressed sincere gratitude for Poland’s invaluable and timely assistance in evacuating Indian citizens from Ukraine during ‘Operation Ganga’.
Prime Minister reiterated his invitation to President Duda to visit India.