কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
দিল্লীদা লৈবা পাকিস্তানগী রেফ্যুজীশিংনা কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লদা রাখী পুনখ্রে
পিয়ুশ গোয়লনা রাখীগী নুমিত্তা সি.এ.এ. সিতিজনশিপকী নুপী বেনিফিশরীশিংগা উন্নখ্রে
য়ুম্থংনবা লৈবাকশিংগী মাইগ্রেন্ত মাইনোরিতীশিংদা ভারতনা সেফতী অমসুং সেক্যুরিতী পীগনি
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী সরকারগী খোঙফম চেৎপ্না সিতিজনশিপ এক্ত চৎনহনবদা তেংবাংগনি
19 AUG 2024 1:32PM by PIB Imphal
দিল্লীদা লৈবা পাকিস্তানগী নুপী রেফ্যুজীশিংনা রক্স বন্ধনগী নুমিৎ অসিদা কেন্দ্রগী কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লগী মফমদা রাখী পুনখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী পিয়ুশ গোয়লনা সাধভী রিতম্ভরা অমসুং ব্রহ্মকুমারীগী ইচে ইচলশিংগা লোয়ননা রক্স বন্ধনগী নুমিৎ পাংথোকখ্রে। থৌরম অসিদা শ্রী গোয়লনা ৱা ঙাঙবদা সিতিজনশিপ এক্ত অসিয়া সি.এ.এ.গী মখাদা নেস্নেলিতীগী খুদোংচাবা পীরিবা মাইগ্রেন্তশিংগী মফমদা সেফতী অমসুং সেক্যুরিতী পীগনি হায়খ্রে।
“সিতিজনশিপ (এমেন্দমেন্ত) এক্ত অসিনা অদোমগী হক অমশু ওইরিবা ইকায় খুম্নবা অমসুং তেক্ত কায়দবগী খুদোংচাবা পীগনি” হায়না মহাক্না হায়খি। “মসিদি ঐহাক্কী পুন্সিগী ওইবা খ্বাইদগী নুংঙাইবা রক্স বন্ধন নুমিৎনি”, মহাক্না মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী অকনবা খোঙফম চেৎপগী মতৌনা হায়রিবা ইচে ইচলশিংনা সি.এ.এ.গী মখাদা সিতিজনশিপ ফংলগনি হায়না মহাক্না হায়খি।

Ministry of Commerce & Industry
Delhi-based women refugees from Pakistan tie rakhi to Union Commerce and Industry Minister Piyush Goyal
Piyush Goyal meets the women CAA citizenship beneficiaries on occasion of Rakhi
India to provide safety and security to the migrants of minorities in neighbouring countries: Piyush Goyal
Prime Minister Narendra Modi's strong will has helped in implementation of the Citizenship Act: Piyush Goyal
19 AUG 2024 1:32PM by PIB Delhi
Delhi-based women refugees from Pakistan tied Rakhi to Union Commerce and Industry Minister Piyush Goyal on the occasion of Raksha Bandhan here today.
Union Minister Piyush Goyal also celebrated Raksha Bandhan with Sadhvi Rithambara and Brahmakumari sisters. Speaking on the occasion, Shri Goyal said that the Citizenship Act would provide safety and security to the migrants who have been given nationality under the CAA.
"The Citizenship (Amendment) Act has provided respect and safety that is your right," he said, adding "this is one of the best Raksha Bandhan celebrations of my life".
He said that due to the strong will of the Prime Minister Narendra Modi, all these sisters have been able to get Indian citizenship under CAA.