Prime Minister's Office
Former CEA Prof. Krishnamurthy Subramanian meets PM Shri Narendra Modi
16 AUG 2024 10:29PM by PIB Delhi
Former Chief Economic Adviser & incumbent Executive Director of International Monetary Fund (IMF) Prof. Krishnamurthy V Subramanian met Prime Minister, Shri Narendra Modi today. The Prime Minister lauded Prof. Subramanian for pursuing his passion towards writing and policy.
Responding to a post on X by Prof. Subramanian, the Prime Minister said:
"Glad to have met you Krishnamurthy Subramanian! As always, brimming with ideas and insights. Good to see you continue pursuing your passion towards writing and policy."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী সি.ই.এ প্রোফেসার কৃষ্ণমুর্তি সুব্রমনিয়মনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
16 AUG 2024 10:29PM by PIB Imphal
ঙসি হান্নগী চীফ ইকোনোমিক এদভাইজর অমসুং ইন্তরনেসনেল মোনিতরি ফন্দ(আই এম এফ)গী ইজুক্যুতিপ দিরেক্তর প্রোফেসার কৃষ্ণমুর্তি সুব্রমনিয়মনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। মহাক্না ইবা অমসুং থৌশিল শেম্বদা থৱায় য়াওবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা প্রোফেসার কৃষ্ণমুর্তি সুব্রমনিয়ম থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রোফেসার কৃষ্ণমুর্তি সুব্রমনিয়মগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“কৃষ্ণমুর্তি সুব্রমনিয়ম অদোমগা উনবদা হরাওই! মতম পুম্নমক্তা, অনৌবা ৱাখল্লোনশিং অমসুং অফবা ৱাফমশিং পুথোকই। অদোম্না ইবা অমসুং থৌশিল শেম্বদা পামজবা অদু অদোম্না মখা চৎথবা উবদা হরাওই”।