Ministry of Food Processing Industries
MoFPI invites EOI/ proposals for setting up multiproduct Food Irradiation units
Entities required to submit their proposals online
Last date for submission of EoI/ proposals is 21st September 2024
09 AUG 2024 12:20PM by PIB Delhi
Ministry of Food Processing Industries has invited Expression of Interest (EoI) from prospective entrepreneurs for setting up of multiproduct food irradiation units under Integrated Cold Chain & Value Addition Infrastructure (Cold Chain scheme), a component of Central Sector Umbrella Scheme- Pradhan Mantri Kisan SAMPADA Yojana (PMKSY) with support from the Ministry, as was announced in the Union Budget for FY 2024-25. Financial assistance in the form of grants-in-aid/ subsidy will be provided to the eligible projects under the demand driven Cold Chain scheme.
The entities are required to submit their proposals online only at https://www.sampada-mofpi.gov.in/ with relevant details (under appropriate headings) under “PRADHAN MANTRI KISAN SAMPADA YOJANA”. All proposals are required to be prepared and submitted on or before the due date as per the scheme guidelines titled “Scheme for Integrated Cold Chain & Value Addition Infrastructure - setting up of food irradiation units” dated 06th August 2024 available at https://www.mofpi.gov.in.
The last date for submission of EoI/ proposals is 21st September 2024.

ফুদ প্রোসেসিং ইন্দস্ত্রীজ মন্ত্রালয়
এম.ও.এফ.পি.আই.না মলতিপ্রদক্ত ফুদ ইরেদিএসন য়ুনিৎ লিংখৎনবা ই.ও.আই./প্রোপোজেল কৌরি
ইন্তাইতীশিংনা মখোয়গী এন্ত্রীশিং ওনলাইন্দা থাজিনবগী মথৌ তাগনি
ই.ও.আই./প্রোপোজেল থাজিনবগী অরোইবা নুমিৎ অসি সেপ্তেম্বর 21, 2024 ওইগনি
09 AUG 2024 12:20PM by PIB Imphal
শেনবা চহি 2024-25কী কেন্দ্রগী বজেত্তা লাউথোকখিবগী মখা পোন্না, ফুদ প্রোসেসিং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়না তেংবাংদুনা পায়খৎপা সেন্ত্রেল সেক্তর অমব্রেল্লা স্কিমগী অমা ওইরিবা প্রধান মন্ত্রী কিসান সম্পদা য়োজনা (পি.এম.কে.এস.ৱাই.)গী কম্পোনেন্ত অমা ওইরিবা ইন্তিগ্রেতেদ কোল্দ চেন অমসুং ভেল্যু এদিসন ইনফ্রাস্ত্রকচর (কোল্দ চেন স্কিম)গী মখাদা মলতিপ্রদক্ত ফুদ ইরেদিএসন য়ুনিৎ লিংখৎনবা মতিক লৈবা ওন্তোপ্রিনরশিংগী মফমদগী এক্সপ্রেসন ওফ ইন্তরেস্ত (ই.ও.আই.) থাজিল্লক্নবা মন্ত্রালয়না খঙহল্লি। দিমান্দ দ্রিবন কোল্দ চেন স্কিম অসিগী মখাদা মতিক চারবা প্রোজেক্তশিংদা গ্রান্ত-ইন-এদ/সবসিদীগী মওংদা শেলগী তেংবাংশু পীগনি।
ইন্তাইতীশিংনা মখোয়গী মরী লৈনবা চে-চাংশিংগা লোয়ননা “প্রধান মন্ত্রী কিসান সম্পদা য়োজনা”গী মখাদা https://www.sampada-mofpi.gov.in/ খক্তদা মখোয়গী এপ্লিকেসন ওনলাইন ওইনা থাজিনগদবনি। https://www.mofpi.gov.in দা ফংলিবা ওগস্ত 6, 2024দা থোকখিবা ‘ইন্তিগ্রেতেদ কোল্দ চেন অমসুং ভেল্যু এদিসন ইনফ্রাস্ত্রকচরগী স্কিম – ফুদ ইরেদিএসন য়ুনিৎ শেমগৎপা” হায়না মিংথোনবা স্কিমগী কাঙলোনগী মখা পোন্না অরোইবা তারিখকী মমাংদা প্রোপোজেল খুদিংমক শেমদুনা থাগৎকদবনি।
ই.ও.আই./প্রোপোজেল থাজিনবগী অরোইবা নুমিৎ অসি সেপ্তেম্বর 21, 2024 ওইগনি।