য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেনগী মখাদা ওগস্ত 9দগী 15 ফাওবা ইরৈবাকচাশিংদা মখোয়গী য়ুমশিংদা তিরঙ্গা চিংখৎনবা অপীল তৌখ্রে
অদোমগী য়ুমদা ঐখোয়গী চাউথোকচবা, ঐখোয়গী তিরঙ্গা চিংখৎপীয়ু, তিরঙ্গাগা লোয়ননা সেল্ফী অমা নম্বীয়ু অমসুং হর ঘর তিরঙ্গা ৱেবসাইৎ https://harghartiranga.comতা অপলোদ তৌবীয়ু: শ্রী অমিত শাহ
পি.এম. শ্রী নরেন্দ্র মোদীজীগী #HarGharTiranga কেম্পেন অসি হৌখিবা চহি অনিদা নেস্নেল মুফমেন্ত অমা ওইরকখি
#HarGharTiranga কেম্পেন্না লৈবাক শিনবা থুংনা ভারত মচা খুদিংমক্তা অপুনবগী শক্তমগী ৱাখল্লোন পোকহনখি
ঐহাক্না প্রজা পুম্নমক্তা ইহৌ অসি হেন্না খোঙজেল য়াংশিনহন্নবা অমসুং অমুক হন্না চপ মান্নবা ইনোৎকা লোয়ননা মসিদা শরুক য়ানবা ঐহাক্না অপীল তৌজরি: কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী
03 AUG 2024 1:57PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেনগী মখাদা ওগস্ত 9দগী 15 ফাওবা ইরৈবাকচাশিংদা মখোয়গী য়ুমশিংদা তিরঙ্গা চিংখৎনবা অমসুং ৱেবসাইৎ https://harghartiranga.comতা মখোয়গী সেল্ফীশিং অপলোদ তৌনবা অপীল তৌখ্রে।
ঙসি X প্লেৎফোর্মদা তৌখিবা পোস্ত অমদা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “পি.এম. শ্রী নরেন্দ্র মোদীজীগী #HarGharTiranga কেম্পেন অসি হৌখিবা চহি অনিদা নেস্নেল মুফমেন্ত অমা ওইরক্তুনা লৈবাক শিনবা থুংনা ভারত মচা খুদিংমক্তা অপুনবগী শক্তমগী ৱাখল্লোন পোকহনখি। ঐহাক্না প্রজা পুম্নমক্তা ইহৌ অসি হেন্না খোঙজেল য়াংশিনহন্নবা অমসুং অমুক হন্না চপ মান্নবা ইনোৎকা লোয়ননা মসিদা শরুক য়ানবা ঐহাক্না অপীল তৌজরি। অদোমগী য়ুমদা ঐখোয়গী চাউথোকচবা, ঐখোয়গী তিরঙ্গা চিংখৎপীয়ু, তিরঙ্গাগা লোয়ননা সেল্ফী অমা নম্বীয়ু অমসুং হর ঘর তিরঙ্গা ৱেবসাইৎ https://harghartiranga.comতা অপলোদ তৌবীয়ু।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah appeals to the countrymen to hoist the Tiranga at their homes from 9th to 15th August under the 'Har Ghar Tiranga' campaign
Hoist our pride, our Tiranga, at your homes, take a selfie with the Tiranga, and upload it on the Har Ghar Tiranga website https://harghartiranga.com : Shri Amit Shah
PM Shri Narendra Modi Ji's #HarGharTiranga campaign has evolved into a national movement over the last two years
#HarGharTiranga campaign has awakened the basic unity in every Indian across the length and breadth of the nation
I appeal to all citizens to bolster this movement further and participate in it with the same enthusiasm again: Union Home Minister
03 AUG 2024 1:57PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has appealed to the countrymen to hoist the tricolor at their homes from 9th to 15th August under the 'Har Ghar Tiranga' campaign and upload their selfies on the website https://harghartiranga.com.
In a post on X platform today, Union Home Minister Shri Amit Shah said, “PM Shri Narendra Modi Ji's #HarGharTiranga campaign has evolved into a national movement over the last two years, awakening the basic unity in every Indian across the length and breadth of the nation. I appeal to all citizens to bolster this movement further and participate in it with the same enthusiasm again. Hoist our pride, our Tiranga, at your homes, take a selfie with the Tiranga, and upload it on the Har Ghar Tiranga website: https://harghartiranga.com.”