ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
CBCনা সিরি ফোর্ত ওদিতোরিয়ম, দিল্লীদা ‘কার্গিল ৱিজয় দিৱস’কী সিলভর জুবিলীদা ফোতো একজিবিশন শিনখ্রে
একজিবিশন অদুনা কার্গিল লানদা লান্মীশিংগী থোইদোক-হেন্দোকপা মথৌনা-মরিংজেল অমসুং থৌনফবা অদুবু উৎখি
কার্গিল লানদা ভারতকী লান্মীশিংগী মিৎকুপ কয়া অমগী য়াম্না তাংলবা ফোতোগ্রাপশিং অদুনা য়েংবা লাক্লিবা বিজিতরশিং অদুবু মখৌ পোংনা চাউথোকপা ফাওহনখি
26 JUL 2024 4:05PM by PIB Imphal
‘কার্গিল ৱিজয় দিৱস’কী সিলভর জুবিলীগী থৌরমদা, “কার্গিল ৱিজয় দিৱস: রজত জয়ন্তি,” হায়না মিংথোনবা একজিবিশন অমা ঙসি নই দিল্লীগী সিরি ফোর্ত ওদিতোরিয়মদা হৌদোকখ্রে। ইনফোর্মেশন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়গী সেন্ত্রেল ব্যুরো ওফ কম্যুনিকেশননা শিনখি, একজিবিশন অসি 2024গী জুলাই 26তগী 2024গী জুলাই 31 ফাওবা অয়ুক্কী পুং 10.00 দগী নুমিদাংৱাইরমগী পুং 6.00 ফাওবা নই দিল্লীগী ওগস্ত ক্রান্তি মার্গতা সিরি ফোর্ত ওদিতোরিয়মদা পাংথোক্লগনি। অহৌবগী থৌরম অদু অতোপ্পা ভিজিতর কয়া অমগা লোইন-লোইননা মশিং য়াম্লবা স্কুলগী মহৈরোইশিংনা মিৎয়েং তাখি।
একজিবিশন অসিগী পান্দমদি লৈবাক অসিগী সোভরেন্তীবু ঙাক-শেন্দুনা কার্গিল লান্দা উৎখিবা থোইদোক-হেন্দোকপা মথৌনা অমসুং কত্থোকপা অদুবু উৎলদুনা মথৌনা-মরিংজেল লৈরবা লান্মীশিংদা হৈকৎ-লৈকৎ তম্বনি। মসিনা পুৱারিগী ফোতোগ্রাপশিং, ভীদিওশিং, ইন্তরেক্তিব দিসপ্লেশিং উৎলি, স্কুলগী মহৈরোইশিংগীদমক্তা ক্বিজ কমপিতিশন অমা অমসুং স্কুল কয়া অমদা এসে কম্পিতিশনশিং পাথোকই, মসিনা এখোয়গী আর্মদ ফোর্সশিংনা কত্থোকখিবশিং অদুগী মতাংদা লৌশিং কয়া অমা পী।
একজিবিশন অসিনা পেত্রোতিজম ৱাখল্লোন শাগৎলগনি অমসুং এখোয়গী আর্মদ ফোর্সশিংনা লৌখিবা থৌদাংশিং অদুবু হেন্না মমুৎ তানা খঙহল্লগনি। মসিনা স্কুল করিক্যুলা অমসুং ভেল্যুশিং অদুগা মরি লৈনবা য়াম্না মমল য়াম্লবা এজুকেস্নেল এক্সপেরিয়েন্স পীরি। মসিগী খুদোংচাবা অসিনা ভিজিতরশিংগী ৱাখল-লৌশিং হেনগৎপদা নত্তনা থৌনাফবা অমসুং অখাং কনবগী ৱারিশিং অদুনা পুক্নিং থৌগৎলি।

Ministry of Information & Broadcasting
CBC organizes Photo Exhibition on Silver Jubilee of ‘Kargil Vijay Diwas’ at Siri Fort Auditorium, Delhi
Exhibition showcases exceptional courage and bravery of the soldiers during the Kargil War
Rare photographs of various moments of Indian Forces during Kargil War leaves the visitors swell with pride
26 JUL 2024 4:05PM by PIB Delhi
On the occasion of the Silver Jubilee of ‘Kargil Vijay Diwas’, an exhibition titled "Kargil Vijay Diwas: Rajat Jayanti," was inaugurated today at Siri Fort Auditorium, New Delhi. Organized by the Central Bureau of Communication, Ministry of Information & Broadcasting, the exhibition is being held from July 26, 2024 to July 31, 2024 from 10.00 am to 6.00 pm, at Siri Fort Auditorium (Main Foyer), August Kranti Marg, New Delhi. The inaugural ceremony was witnessed by huge number of school students along with other visitors.
The exhibition aims to pay tribute to the courageous soldiers who demonstrated exceptional bravery and dedication during the Kargil War, thereby defending our nation's sovereignty. It showcases historical photographs, videos, interactive displays, a quiz competition for school children, and essay competitions in various schools, providing insights into the sacrifices made by our armed forces.
This exhibition will nurture patriotism and deepen understanding of the contributions of our armed forces. It offers a valuable educational experience aligned with school curricula and values. This significant opportunity will not only enhance visitors' knowledge but also inspire them with stories of bravery and resilience.